Topplistan – eldrivna surfbrädor

Uppdaterad: 10 juli 2021Publicerad: 10 juli 2021
elektriska surfbrädor
Sommarens hetaste trend. (Foto: Unsplash)

Marknaden för eldrivna surfbrädor har exploderat under de senaste åren. Det finns idag gott om alternativ ute på marknaden. Boat International har listat de absolut bästa just nu. Läs och inspireras!   

ANNONS
ANNONS

Yachtägare har tröttnat på sina paddelbrädor och vill ha något nytt – eldrivna surfbrädor. Att Mark Zuckerberg filmades på stranden med en eldriven bräda ökade hajpen ytterligare. 

Eldrivna surfbrädor kan i de flesta modeller komma upp i en hastighet på över 50 kilometer i timmen och kräver varken vind eller vågor för att ta sig framåt. Brädan styr du med hjälp av en vattenresistent fjärrkontroll. 

Lift3 eFoil

Varumärket Lift Foils kommer från Puerto Rico och är Mark Zuckerbergs favorit bland tillverkarna. Den nya brädan Lift3 kan nå en hastighet på 50 kilometer i timmen och styrs trådlöst via Bluetooth.

eldrivna surfbrädor Lift3 eFoil. (Foto: Lift Foils)

 

Awake RÄVIK 3

Awake Boards är en svensk surftillverkare och den nya modellen RÄVIK 3 kommer upp i 50 kilometer i timmen på bara fem sekunder. Awakes brädor kan kontrolleras via en app på telefonen och håller i cirka 40 minuter innan batteriet måste ladda.

eldrivna surfbrädor Awake RÄVIK 3. (Foto: Awake Boards)

 

Fliteboard Series 2

Fliteboards brädor är hållbart tillverkade och dessutom lätta. Dessa brädor får dig verkligen att flyta över vattnet, 70 centimeter för att vara exakt.

eldrivna surfbrädor Fliteboard Series 2. (Foto: Fliteboard)

 

Onean Carver Twin

Oneans eldrivna surfbrädor är tänkta att hålla länge och färdas långt med utan att batteriet tar slut. Den är dessutom lätthanterlig och styrs via en trådlös fjärrkontroll.

eldrivna surfbrädor Onean Carver Twin. (Foto: Onean)

 

Radinn Explore

Radinns brädor är tysta och harmoniska, perfekt för dig som vill färdas på vattnet utan stök. LED-lampor meddelar dig när batteriet håller på att ta slut. Kommer i en pro-modell och en för nybörjare.

eldrivna surfbrädor Radinn Explore. (Foto: Radinn)

 

Mertek

Merteks eldrivna surfbrädor är uppblåsbara och därmed enkla att bära runt på och förvara. Det finns dessutom handtag på sidorna vilket gör det lättare att komma upp om man trillat i plurret.

eldrivna surfbrädor Merteks bräda. (Foto: Mertek)

 

OLO One

Olos eldrivna brädor har ett inbyggt batterisystem som gör att du kan byta ut batteriet till ett nytt så fort det tar slut. För dig med mycket småsaker finns ett fack för säker förvaring – mycket praktiskt.

brädor OLO One. (Foto: Olo boards)

 

Se fler eldrivna surfbrädor på Boat International.

Läs mer:  Tänk på det här när du ska köpa båt – Dagens PS

ANNONS
ANNONS
ANNONS
ANNONS