Snart är det dags för Stockholms Flytande Båtmässa, och intresset från branschens starkaste varumärken är stort. 

ANNONS

Den 2-5 september kommer KSSS gästhamn mitt i Stockholm fyllas av flera nya, spännande och vackra båtar. 

Varumärken som kommer visa upp en eller flera modeller är Flipper (som kommer med en premiär), Aquador, Falcon, Nimbus, Brabus, Alukin, Shougun, Force 10, iSloep, Dromeas Yachts, Jakt 12, X-boats (kommer också med en premiär), Arronet, Vector, Highfield, Delta, Rubert, Arcona, Linjett, Saxor, Delta, Dupert och Viggo (även denna med en preimär).

”Bra gensvar från branschen”

På land kommer Hjertmans, Robline, Gransegel, Navigationsgruppen, Seapax, Helly Hansen, Captains, Sjöassistans, Svenska Sjö, Team Marine, SGA Trading och Clean Boat att hålla till.

“Det känns verkligen kul att vi fått så bra gensvar från branschen. Dels finns det ett behov att visa upp nya produkter när intresset för båtlivet är rekordstort men det centrala läget mitt i centrala Stockholm betyder också mycket”, säger Stefan Rahm, klubbdirektör på KSSS, i ett pressmeddelande.

Totalt har båtmässan plats för 75 utställande båtar, fördelade på de två olika bryggorna. Den tredje bryggan finns till för besökare att parkera sina båtar på. Annars kan man parkera vid Wasahamnen.

Vill skapa större intresse för båtliv

Som en extra attraktion kommer några av landets vackraste klassiska båtar att visas upp.

På land, norr om Junibacken, kommer marina företag att visa upp sina produkter. Här kommer dessutom ett café att finnas för hungriga magar.

ANNONS
ANNONS

“En viktig uppgift för oss på KSSS är att visa upp och skapa intresse för segling och båtliv. Därför är det naturligt att vi också använder vår nya Djurgårdshamn för publika evenemang utöver den välbesökta starten av Gotland Runt”, fortsätter Rahm.

Läs mer: KSSS arrangerar flytande båtmässa mitt i Stockholm – Dagens PS