Du når Dagens PS nyfikna och engagerade läsare (läs mer här) på flera olika sätt. Oftast så skräddarsyr vi ett attraktivt paketerbjudande genom att kombinera våra möjligheter:

ANNONS

Bannerannons på sajt

Att exponeras med våra drygt 900.000 lästa artiklar varje vecka ger en bra möjlighet att öka kännedomen kring er produkt eller varumärke.

Display annons desktop
Displayannons i desktopformat.

Annons i dagliga nyhetsbrev

En underskattad produkt som ger högre CTR än annonser på sajten. Via nyhetsbreven får ni direkt interaktion i desktop eller mobil utan att behöva det extra klicket som krävs för att komma till sajten.

Annons i nyhetsbrev
Annonser i nyhetsbrev ger 100% ”share of voice” och ett klick direkt från läsarens mailbrowser.

Drygt 80.000 prenumeranter får nyhetsbrev två gånger per vardag och en gång per dag på helgerna. Det blir 960.000 kontakter varje vecka med våra läsare. Med en genomsnittlig öppningsfrekvens på mellan 35-40% är det en mycket effektiv marknadsföringskanal.

Sponsrade artiklar

Våra kommersiella redaktörer är specialister på att hitta vinklar som engagerar och kan språket som våra läsare uppskattar. Artiklar som våra egna redaktörer skriver ger ett betydligt större engagemang och intresse än externa skribenter.

Sponsrade artiklar, Dagens PS, Smart sätt att annonsera
Sponsrade artiklar är ett ett smart sätt att förändra attityder och öka förtroendet för en produkt eller tjänst.

Skicka email

Vår mest exklusiva kanal är att skicka erbjudanden direkt till våra läsare. Det gör vi enbart för utvalda produkter och varumärken som vi vet att våra läsare visat intresse för.

Email, kampanjer, Dagens PS, exklusivt erbjudande
Vårt mest effektiva kampanjverktyg är att skicka riktade erbjudanden till de läsare som visat intresse för ett specifikt ämna eller varumärket. Vi skickar aldrig till alla våra läsare – enbart till de som visat intresse.

 

Kontakt

Vill du veta mer om hur den typiska läsaren av Dagens PS ser ut klicka här.
Här hittar du den senast uppdaterade besöksstatistiken på sajten.
För mer information kring våra annons- och sponsorerbjudanden kontakta oss på [email protected]

ANNONS
ANNONS

Dagens PS
Väpnargatan 8
114 51 Stockholm
08-204660