Damma av din gamla och länge saknade vänskap från skoltiden.

ANNONS

Åren går men vänskapen består. Åtminstone om den hålls vid liv.

Här har du ett gyllene tillfälle att ta upp den där värdefulla tråden av vänskap på nytt med gamla skol- och klasskamrater från barn- och ungdomstiden. Kanske finns det där speciella bandet kvar mellan er som blir ett ljus i det annars så dystra höstmörkret.

BLI MEDLEM IDAG OCH HITTA DIN GAMLA VÄN HÄR

Just den där djupa vänskapen som fanns då kan vara svår – för att inte säga omöjlig – att hitta senare i livet.

När ni gick i skolan träffades ni varje dag och tillbringade nästan all tid tillsammans under dygnets vakna timmar, det kändes naturligt och blev en vana.

ANNONS
ANNONS

Men så plötsligt upphörde gemenskapen. Ni blev vuxna, gick åt var sitt håll, kanske tog studenten och gjorde karriär, fick familj och egna barn och vänskapen rann sakta men säkert ut i sanden.

Men det är aldrig för sent att börja om på ny kula. Håll med om det vore roligt att se hur livet har gestaltat sig för dina tidigare så nära och kära vänner.

StayFriends erbjuder en unik möjlighet att söka efter vänner från skoltiden. StayFriends har mer än 20 miljoner medlemmar och är Europas största internetplattform för att hitta gamla skolkamrater. Det är enda nätverket som har kompletta skolregister.

Registrera medlemskap genom att ange namn och avgångsår. Du kan använda samma namn som under skoltiden om du har lust – då blir det ännu lättare för dig och dina vänner att hitta varandra i sökningen. I Sverige finns mer än 10.000 skolor att välja bland.

SÖK EFTER DIN GAMLA SKOLA HÄR

ANNONS
ANNONS

Kom ihåg att du kan surfa runt och fräscha upp minnet bland alla fotografer innan du bestämmer dig för om det är dags att skaka liv i kontakten igen.

Lycka till!

DINA GAMLA KLASSKAMRATER VÄNTAR – BLI MEDLEM IDAG