Dagens PS
Detta är en sponsrad artikel

Svenskt kryptobolag tecknar sitt viktigaste avtal

”Det här är Hilberts hittills viktigaste avtal då Coinbase globalt börjar erbjuda sina kunder att investera i vår förvaltning”, säger Niclas Sandström, vd och medgrundare (tv). I bild syns även Magnus Holm (th) chief investment offer och medgrundare.
ANNONS / SPONSRAD
ANNONS / SPONSRAD
Uppdaterad: 20 nov. 2023Publicerad: 20 nov. 2023

Ett svenskt bolag som förvaltar och investerar i kryptovalutor och blockkedjelösningar har tecknat sitt viktigaste kontrakt hittills. Då världens största reglerade börs för handel med kryptovalutor – Coinbase – börjar marknadsföra Nasdaq First North-listade Hilbert Groups produkter och lösningar till sin globala institutionella kundbas.

Mest läst i kategorin

Detta är ett viktigt genombrott för Hilbert, som valts av Coinbase som en av sex förvaltare, att bli en prioriterad förvaltare för Coinbase kunder. Och därmed får tillgång till världens viktigaste globala plattform för distribution av kryptoförvaltning.

”Det här är Hilberts hittills viktigaste avtal då Coinbase globalt börjar erbjuda sina kunder att investera i vår förvaltning. På så sätt får vi en distribution av vår förvaltning vi annars inte kunnat uppnå”, säger Niclas Sandström, vd och medgrundare i Hilbert, och fortsätter:

”Vi räknar med att öka vårt förvaltade kapital kraftigt under 2024. Dessutom blir det enkelt för oss att lansera nya produkter och skräddarsydda lösning via Coinbase plattform.”

Global marknadsföring

Coinbase erbjuder placerare i över 100 länder att investera i kryptotillgångar. I dagsläget förvaltas motsvarande cirka 1 375 miljarder kronor på plattformen. Till det kan läggas cirka 25 miljoner månatliga besök och en daglig trading värd mer än motsvarande 20 miljarder kronor.

”Plattformen Coinbase Primes institutionella förvarings- och exekveringsverktyg, möjliggör för världens ledande leverantörer av digitala strategier att förse förvaltare med marknadens bästa lösning för handel, strategier och analyser”, konstaterar Coinbase.

Ökad omsättning och vinst

”Vi kommer globalt på ett smidigt och effektivt sätt att kunna marknadsföra och bygga relationer med institutioner mycket snabbare än vi kunna göra tidigare”, säger Niclas Sandström, och fortsätter:

”Sammantaget innebär avtalet vi räknar med att öka vår omsättning och lönsamhet rejält.”

Hilberts aktie har i år utvecklats starkt, och aktien har stigit med drygt 290 procent.

Investera i Hilbert Group här:

Investera via Avanza
Investera via Nordnet
Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

ANNONS / SPONSRAD
ANNONS / SPONSRAD

Detta är en artikel publicerad på uppdrag av en sponsor. Innehållet i dessa artiklar reflekterar inte Dagens PS eller redaktionens åsikter.

ANNONS / SPONSRAD
ANNONS / SPONSRAD

Detta är en artikel publicerad på uppdrag av en sponsor. Innehållet i dessa artiklar reflekterar inte Dagens PS eller redaktionens åsikter.

Senaste nytt