Dagens PS
Detta är en sponsrad artikel

Skippa städningen och minska vardagsstressen 

Med Hemfrid kan du få en stressfri vardag. Foto: Hemfrid
ANNONS / SPONSRAD
ANNONS / SPONSRAD
Uppdaterad: 27 juni 2024Publicerad: 26 juni 2024

I en värld där tid är en av de mest värdefulla resurserna, kan balansen mellan arbete, familj och fritid vara svår att upprätthålla. Men något som kan underlätta den hektiska vardagen är att hitta ett städföretag som är tryggt, enkelt och flexibelt. Så att det passar dina behov. 

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

En rörig miljö kan bidra till stress och ångest. Ett städat och välordnat hem bidrar till ett ökat välbefinnande och en känsla av lugn. Studier visar att en ren och organiserad miljö kan förbättra mental hälsa och minska stressnivåer. 

Med vår hektiska vardag kan det vara svårt att hitta tid till städning. Foto: Hemfrid

“Idag lever vi ofta hektiska liv med många olika åtaganden. Att minska stressen i vardagen på ett sådant enkelt sätt som att få hjälp med hemstädningen kan påverka ens välmående och ge dig de där extra lediga timmarna i veckan” säger Birgit Pirk, Städmästare och anställd sedan 25 år på Hemfrid. 

Läs mer om hur Hemfrid kan hjälpa dig i din vardag

Anpassat helt efter dina behov 

Hemfrid har specialiserat sig på just att stötta sina kunder med allt som kan tänkas behövas. Vare sig det är regelbunden hemstädning, en storstädning eller flyttstädning.

“Våra kunder väljer oss då vi kan hjälpa till med en rad olika saker, samtidigt som de enkelt kan sköta allt genom vår app och möts av vår högst kompetenta och profesionella personal. Som alltid ger det lilla extra för att våra kunder ska kunna komma hem till ett rent hem och faktiskt ha tid att koppla av” berättar Birgit Pirk. 

ANNONS

Senaste nytt

Det är inte bara dammsugning 

ANNONS

Att ta  fram sopborsten eller att sätta på robotdamsugaren kanske är en enkel sak för många. Och något man lätt kan få med i vardagens sysslor. Men det finns så mycket mer att städa i ett hem. Som inte alltid hinns med.

“Att hinna med ordentlig rengöring av kök och badrum. Att göra rent mikrovågsugnen, torka väggarna i badrummet. Torka dörrar och dörrkarmar. Hur ofta hinner man med det? Bara känslan av att komma hem och allt är rent, soporna tömda och sängen bäddad. Det är en svår känsla att beskriva, säger Birgit Pirk.

Läs mer om hemstädning med Hemfrid här

Hemstädning är mer än bara dammsugning. Hemfrid hjälper med allt från att torka ur lådor till att tömma soporna. Foto: Hemfrid

Regelbunden städning påverkar hälsan 

Förutom att det minskar stressen i vardagen så visar forskning att en dålig inomhusluftkvalitet påverka både hälsan och välbefinnandet negativt. Och att ett rent hem bidrar till bättre luftkvalitet genom att minska förekomsten av allergener som damm och djurhår. Regelbunden hemstädning minskar dessa partiklar som kan leda till allergier och andningsproblem, speciellt för barn och äldre.

“ Det är inget nytt att det är viktigt för vår hälsa, men att ha tid och ork att hålla det rent är det många som inte har. Vi har karriärer, småbarn, fritidsaktiviteter och ofta mycket sociala liv. Man kan inte hinna med allt, och det behöver man inte. Det finns lösningar som passar alla. Det är det vi gör bäst, att utgå ifrån dina behov och hitta rätt lösning” berättar Birgit Pirk.

Behöver du mer hjälp i vardagen? Boka hemstädning idag

ANNONS
ANNONS / SPONSRAD
ANNONS / SPONSRAD

Detta är en artikel publicerad på uppdrag av en sponsor. Innehållet i dessa artiklar reflekterar inte Dagens PS eller redaktionens åsikter.

ANNONS / SPONSRAD
ANNONS / SPONSRAD

Detta är en artikel publicerad på uppdrag av en sponsor. Innehållet i dessa artiklar reflekterar inte Dagens PS eller redaktionens åsikter.

ANNONS
ANNONS

Senaste nytt

ANNONS