Dagens PS
Detta är en sponsrad artikel

Så får du stenkoll på inomhusklimatet i fritidshuset

Med Samsungs app SmartThings kan du kontrollera inomhusklimatet på ditt fritidshus var du än befinner dig.
ANNONS / SPONSRAD
ANNONS / SPONSRAD
Uppdaterad: 20 nov. 2023Publicerad: 02 nov. 2023

Letar du ett smidigt sätt för att underhålla värmen i fritidshuset? Då kan en luft-luftvärmepump vara den perfekta lösningen – här är några anledningar.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Har du ett fritidshus som ni besöker sporadiskt, men som du ändå vill hålla koll på när det gäller uppvärmningen och elförbrukning?

Oavsett om du oftast är i fritidshuset på sommaren eller på vintern är det viktigt att temperaturen alltid är optimal i byggnaden. För kallt? Det kan innebära fuktskador eller att rörsystemet fryser och skadas om det inte töms noga efter varje besök. Dessutom är det onödigt att behöva värma upp huset helt när du inte spenderar tid i fritidshuset.

Samtidigt vill du inte hålla temperaturen för hög i en tid då elpriserna har rusat rejält.
Men hur kan man se till att hålla rätt temperatur när man inte ens är på plats? Där kommer den nya generationen luft-luftvärmepumpar från Samsung in.

Kontrollera allt via appen SmartThings

Efter en enkel installation ger en Nordic Windfree ™ Geo en rad fördelar och smarta lösningar för fritidshusägare.

  • Appen SmartThings gör det möjligt att kontrollera inomhusklimatet var du än befinner dig. På väg till fritidshuset? Gå in i appen och se till att mötas av en behaglig värme så fort du kliver in genom dörren. Du kan även kontrollera andra komponenter i ditt Smarta Hus som kontakter, läckagevarnare, kamera och andra smarta funktioner som ger ännu bättre kontroll och övervakning av ditt hus, allt i en och samma app.
  • När du inte är på plats är 12 grader på värmepumpen och 6-7 grader på elementen en lämplig underhållsvärme för att hålla fritidshuset varmt och torrt. I SmartThings kan du justera din Nordic Windfree™ Geo steglöst mellan 8-30 grader.
  • Luft-luftvärmepumpen är effektiv ända ner till -30, så fjällstugan är en minst lika lämplig plats som fritidshuset i skärgården.
  • Har ett filter som är enkelt att rengöra samt ett Tri-Care-filter som reducerar förekomsten av bakterier, virus och allergener.
  • På somrarna svalkar Windfree™-funktionen behagligt, utan drag, tack vare tusentals små hål som den kalla luften sipprar ut genom.

En luft-luftvärmepump kan med andra ord vara ett sätt att förgylla tiden i fritidshuset ytterligare, samtidigt som den effektiviserar elförbrukningen och håller smultronstället i gott skick även på vintern.

Läs mer om Samsung Nordic Windfree™Geo här!

ANNONS
ANNONS
ANNONS / SPONSRAD
ANNONS / SPONSRAD

Detta är en artikel publicerad på uppdrag av en sponsor. Innehållet i dessa artiklar reflekterar inte Dagens PS eller redaktionens åsikter.

ANNONS / SPONSRAD
ANNONS / SPONSRAD

Detta är en artikel publicerad på uppdrag av en sponsor. Innehållet i dessa artiklar reflekterar inte Dagens PS eller redaktionens åsikter.

ANNONS

Senaste nytt

ANNONS