Detta är en sponsrad artikel

Svenska Green Apps mot internationell expansion

Uppdaterad: 17 feb. 2022Publicerad: 10 sep. 2021
Ekoappen
Green Apps Technologies är ett greentechbolag som bygger plattformar inom naturlig hälsa och hållbar livsstil. Nu genomför bolaget en Pre IPO.

Green Apps Techonologies som lanserat snabbväxaren Ekoappen genomför nu en private placement på 6 MSEK. Det är ett steg inför en listning av bolagets aktie i en så kallad IPO under 2022.

ANNONS
ANNONS

Det säger Ninnie Wikström, vd och grundare av Green Apps Technologies som bland annat har lanserat Ekoappen – ett webbmagasin för naturlig hälsa och hållbar livsstil.

Green Apps Technologies är ett greentechbolag som bygger plattformar inom naturlig hälsa och hållbar livsstil. Där ingår Ekoappen som med sina artiklar och annan form av inspiration redan nått ett betydande genomslag.

”En massa härligt material för att vi ska kunna göra bättre val. Så tacksam för hur den har tagits emot”, säger Ninnie Wikström, och berättar varför man påbörjat resan mot en listning av bolagets aktie:

”Vi har en stark community. Och vill låta ännu fler vara med på resan och vara engagerade delägare i en viktig och lönsam verksamhet.”

Nu ska verksamheten breddas

”Affärsmodellen är att jobba med långsiktiga partners som vill synas hos Ekoappen. På den nya plattformen kommer man att jobba medlemsbaserat med ett välfyllt paket som innehåller exempelvis föreläsningar.”

Kapitalet ska användas för att bredda verksamheten.

”Pengarna ska användas för att bygga en ny plattform. Och för att förbereda en utlandsexpansion 2023.”

Har redan nått break-even

Bolaget räknar med att 2025 omsätta 19 Mkr, och en vinst på 8 Mkr. Bolaget har redan nått break-even – ett år tidigare än vad man planerat.

”Vi ville sätta ett mål vi kan uppnå. Målsättningen är baserad på svenska marknaden.”

Ninni Wikström understryker att potentialen skruvas upp när bolaget börjar sin internationella expansion.

Läs mer: Svenska greentechbolaget mot börsen

Erbjudandet i korthet

Pre IPO i Ekoappen/Green Apps Technologies.

Emissionsbelopp: 6 MSEK
Teckningskurs: 25 SEK per aktie
Teckningsperiod: 26 augusti – 10 oktober 2021

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

ANNONS
ANNONS
ANNONS PS Emissionsservice
ANNONS PS Emissionsservice

PS Emissionsservice skriver artiklar på uppdrag av en sponsor. Innehållet i dessa artiklar är annonser och reflekterar inte Dagens PS eller redaktionens åsikter.

ANNONS PS Emissionsservice
ANNONS PS Emissionsservice

PS Emissionsservice skriver artiklar på uppdrag av en sponsor. Innehållet i dessa artiklar är annonser och reflekterar inte Dagens PS eller redaktionens åsikter.