Svenskar har svårt att hitta finansiering. Därför lanseras tjänsten BankPunkten för att hjälpa såväl privatpersoner som företag att hitta rätt lån.

I en undersökning som branschorganisationen Företagarna gjorde 2017 uppger nära 40 procent av företagen att de tagit emot externt kapital från ägare, banklån, familj eller vänner. I samma undersökning framgår också att fler än hälften av företagarna tycker det är ganska eller väldigt svårt att finansiera företagets investeringar.

Nu entrar en ny aktör spelplanen inom jämförelse av ekonomiska produkter i Sverige. Tjänsten heter BankPunkten och har snabbt tagit en stark position på denna tuffa marknad och ska underlätta för både privatpersoner och företag när ett nytt lån ska tecknas. Via tjänsten kan kunder jämföra flera ledande långivare och väljer det alternativ som passar deras ekonomi bäst. Genom att välja ett lån från rätt aktör kan man spara flera tusentals kronor varje år.

ANNONS
ANNONS

Genom BankPunktens hemsida kan du som privatperson jämföra allt från olika kreditkort och bolån, till snabbare lån med mindre krav på dig som låntagare. Utöver dessa lån finns också ett alternativ att ansöka om en kontokredit för vardagslivet, dessa lån passar dig som privatperson som letar efter flexibla krediter. 

Som företag finns det möjlighet att jämföra och välja det bästa lånet för just din verksamhet. Ett företagslån till ditt bolag kan i många fall vara det som gör att din verksamhet kan expandera, eller att du exempelvis kan investera i den nya maskinparken du inte haft tillräcklig likviditet för att utföra.