Dagens PS

Här är skidstugan som imponerar på gästerna

GREJIG skohylla 40:- exklusive moms.
ANNONS / SPONSRAD
ANNONS / SPONSRAD
Uppdaterad: 27 okt. 2023Publicerad: 27 okt. 2023

Nöjda kunder är A och O när du bedriver hotell och stuguthyrning. Norrsken Lodge i Övertorneå ville uppdatera en av sina stugor där gästernas behov stod i fokus. Så här blev resultatet. 

Mest läst i kategorin

Hanna Wallo, företagsinredare på IKEA.

Norrsken Lodge är en drömdestination för många skidåkare och fjällälskare. Hit kommer aktiva gäster för att njuta av skidåkning, fjällvandring och andra utomhusaktiviteter i idyllisk miljö. Norrsken Lodge erbjuder camping, hotell och stuguthyrning i Övertorneå.  

Övertorneåföretaget ville inreda en av verksamhetens stugor och kontaktade därför IKEA. Önskemålen var en lyxig upplevelse till lågt pris och med gästernas behov i fokus. En plats dit man kommer för att uppleva minnesvärda skid- och fjällsemestrar i vacker natur.

Till kontakt och mötesbokning

Juniorsvit i stugformat

“Målet var att skapa en juniorsvit i stugformat som är den perfekta vildmarksdestinationen för två personer med fokus på avslappning, mysighet, avskildhet och närhet till naturen”, berättar företagsinredaren Hanna Wallo på IKEA.

IDANÄS garderob 3 956:- exklusive moms. 

Skidåkning och fjällvandring kräver mycket utrustning, tjocka jackor och rejäla skor. I hallen har Hanna därför inrett med IDANÄS garderob.

Den praktiska förvaringen rymmer mycket och det finns tillräckligt med utrymme för att förvara kläder och organisera på ett effektivt och smidigt sätt. 

GLADELIG mugg 32:- exklusive moms.
LUBBAN rullbord med förvaring 796:- exklusive moms.

Skid- och vandringssemester kräver återhämtning

Efter en lång dag ute i naturen kan gästerna koppla av i STRANDMON öronlappsfåtölj. Öronlappsfåtöljen ger en mjuk omslutande känsla och fotpallen är skön att vila fötterna på. 

IDANÄS klädd sängstomme med förvaring 6 396:- exklusive moms.
ESSEBODA sittbänk med förvaring 2 316:- exklusive moms. 

En skid- eller vandringssemester kräver återhämtning i form av en god natts sömn. Den högkvalitativa sängen IDANÄS är inte bara en bekväm säng utan även en stilren inredningsdetalj. 

SKOGSTA skärbräda 64:- exklusive moms.
BERGSHULT/SANDSHULT vägghylla 264:- exklusive moms.

I det traditionella pentryt kan gästerna laga alla dygnets måltider och smidigt göra iordning frukost. Smarta lösningar gör det enkelt för gästerna att hålla ordning och reda i köket. 

Gästerna efterfrågar stugan

“Jag ville skapa en lyxig känsla, till ett lågt pris. I slutresultatet kan vi se att stugan har skapat en högre boendestandard för anläggningen och konceptet har fått mycket beröm från kunderna”, säger Hanna. 

GODMORGON kommod med 1 låda 1 516:- exklusive moms.
LINDBYN spegel 320:- exklusive moms.

Norrsken Lodge vd Max Hensler berättar att de fått positiv feedback från gästerna. 

“Våra gäster är mycket imponerade och många efterfrågar just den här stugan tack vare den nya inredningen”, säger Max Hensler. 

“Hanna var väldigt bra på att förstå vår vision och känsla och göra den till verklighet”, avslutar han. 

GREJIG skohylla 40:- exklusive moms.

Behöver du hjälp med inredning till ditt företag?

IKEA är experter på heminredning men möblerna kan även användas och köpas av företag. Vissa av våra produkter är särskilt utvecklade och testade för offentlig miljö och stora delar av våra kontorsmöbler är testade och utvecklade särskilt för långa dagar på kontoret. För att du ska bli nöjd och känna att du valt rätt produkter för rätt ändamål finns våra företagssäljare alltid till din hjälp för att välja den bästa lösningen för din verksamhet.

Till kontakt och mötesbokning
ANNONS / SPONSRAD
ANNONS / SPONSRAD

Detta är en artikel publicerad på uppdrag av en sponsor. Innehållet i dessa artiklar reflekterar inte Dagens PS eller redaktionens åsikter.

ANNONS / SPONSRAD
ANNONS / SPONSRAD

Detta är en artikel publicerad på uppdrag av en sponsor. Innehållet i dessa artiklar reflekterar inte Dagens PS eller redaktionens åsikter.

ANNONS
Egen rådgivning för egenföretagare

Egen rådgivning för egenföretagare. För dig som är egenföretagare ser vardagen och arbetslivet lite annorlunda ut jämfört med en anställd. Därför har Unionen Egenföretagare en speciell medlemslinje för egenföretagare.

Kontakta Unionen

Senaste nytt