Dagens PS

Det nya sättet att köpa en laddhybrid

Med Carla kan du få en Lynk & Co 01 hemlevererad direkt till dörren. (Foto: Carla)
ANNONS / SPONSRAD
ANNONS / SPONSRAD
Uppdaterad: 06 okt. 2022Publicerad: 28 sep. 2022

Under sommaren har Carla.se, Nordens första rena e-handel för elbilar och laddhybrider, inlett ett samarbete med biltillverkaren Lynk & Co. Nu kan du klicka hem en begagnad Lynk & Co från Carla.se.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

De senaste åren har elektrifierade bilar tagit en allt större del av nybilsförsäljningen, men begagnatmarknaden är fortfarande i sin linda.

För att underlätta för köpare och säljare av elbilar startades Carla.se förra året, e-handeln där allt från minst 12 månaders garanti till vinterdäck, fri hemleverans och 14 dagars provkörning ingår i varje köp.

4,9 av 5 i snittbetyg

Carla har på kort tid blivit en av de mest populära sajterna för att köpa och sälja laddbara bilar på, något som återspeglas i betygen på Trustpilot där de har ett snittbetyg på 4,9 stjärnor av 5.

Lynk & Co bakifrån Lynk & Co 01 stoltserar med god elektrisk räckvidd och mycket utrustning. (Foto: Lynk & Co)

Lynk & Co är ett systerbolag till Volvo, precis som Polestar. Idag tillverkar och säljer de, främst genom abonnemangsform, en bilmodell i Europa: Lynk & Co 01.

Det som särskiljer bilen från många andra alternativ på marknaden är en hög utrustningsnivå där allt från panoramatak och metalliclack till parkeringsassistans ingår.

Men högst anmärkningsvärt är nog den mycket generösa elektriska räckvidden på hela 69 kilometer. Allt detta dessutom till ett pris som verkligen tål att jämföras med konkurrenter.

– Vi är mycket stolta över att vara bland de första i Europa att ta Lynk & Co ut på begagnatmarknaden, på ett sätt som är helt i linje med tanken bakom Lynk & Co. Jag kanske är lite partisk då jag själv köpt en, men det är verkligen en fantastisk bil! säger Patrik Illerstig, VD på Carla.

Fram till idag har det inte funnits några begagnade Lynk & Co ute på marknaden men genom samarbetet får Carla, som just nu enda aktör i Norden, sälja begagnade Lynk & Co.

Lynk & Co 01 laddhybrid interiör Lynk & Co 01 bjuder på en trevlig interiör. (Foto: Lynk & Co 01)

ANNONS
ANNONS

Senaste nytt

Bra begagnad laddhybrid med bara några hundra mil

Det betyder att Carla kontinuerligt kommer att köpa in begagnade Lynk & Co 01 som ofta inte har gått mer än några hundratals mil.

Carla inspekterar sedan bilarna utifrån en lista på över 280 punkter, för att säkerställa att de är i absolut toppskick. Allt för att varje bil som säljs på Carla.se ska kännas som ny när den läggs ut till försäljning.

laddhybrid sidan Med Lynk & Co 01 kan man dra nytta av fördelarna med en laddhybrid – flexibiliteten. (Lynk & Co 01)

 

Beställ din Lynk & Co 01 redan idag
Få den levererad hela vägen fram till din dörr inom några dagar. Samarbetet mellan Lynk & Co och Carla inleddes under sommaren vilket innebär att du redan nu kan köpa den populära laddhybriden på Carla.se.

Välj din nästa Lynk & Co här

ANNONS
ANNONS
ANNONS / SPONSRAD
ANNONS / SPONSRAD

Detta är en artikel publicerad på uppdrag av en sponsor. Innehållet i dessa artiklar reflekterar inte Dagens PS eller redaktionens åsikter.

ANNONS / SPONSRAD
ANNONS / SPONSRAD

Detta är en artikel publicerad på uppdrag av en sponsor. Innehållet i dessa artiklar reflekterar inte Dagens PS eller redaktionens åsikter.

ANNONS
Helt elektriska BMW i5 är äntligen här!
bmw logo

Föreställ dig ljuden, dofterna, känslan. De futuristiska tonerna som välkomnar, ljusdesignen som leker över interiören och ergonomiskt utformade säten som sätter dig på första parkett. Minsta detalj är som gjord för att du ska må bra. Barnslig förväntan möter vuxen elegans i nya, helt elektriska BMW i5. Luta dig tillbaka och njut av den imponerande räckvidden, innovativa tekniken och iögonfallande designen. Välkommen in till din närmaste återförsäljare för en provkörning.

Boka provkörning
ANNONS

Senaste nytt

ANNONS