Dagens PS
Detta är en sponsrad artikel

De ville skapa drömkontoret mitt i naturen - så blev resultatet

Koncernen Dille Bolagen ville hitta en helhetslösning för deras huvudkontor där det främsta syftet med inredningen var att omgivningens vackra natur skulle vara i fokus.
ANNONS / SPONSRAD
ANNONS / SPONSRAD
Uppdaterad: 11 dec. 2023Publicerad: 08 dec. 2023

Östersundsbolaget önskade matchande inredning med naturens vackra omgivning när det var dags att göra om sitt huvudkontor. Så blev resultatet. 

Mest läst i kategorin

Ett stenkast från skog och fjäll ligger Dille Bolagens huvudkontor. Koncernen Dille Bolagen är verksam inom utbildning, hållbarhet, fastighet och skog. 

De kontaktade IKEA för att hitta en helhetslösning för deras huvudkontor där det främsta syftet med inredningen var att omgivningens vackra natur skulle vara i fokus.  

Till kontakt och mötesbokning
MAJBRÄKEN kuddfodral 31,20:- exklusive moms.  
STOCKHOLM 3-sitssoffa 15 996:- exklusive moms.  

”Vi ser både skog, fält och fjällen från kontoret och det ville vi att inredningen skulle ta vara på”, säger Georg Eriksson, vd på Dille Bolagen. 

Inredning av förnybart och återvunnet material 

Anna Löf Oscarson, företagsinredare IKEA.

Företagsinredaren Anna Löf Oscarson berättar att ambitionen var att skapa ett harmoniskt, trevligt och flexibelt kontor med möjligheter till avkoppling. 

”Vi har fokuserat på att välja inredning som är skapat av bland annat återvunnen plast, förnybart material och kromfri produktion. Väggfärgerna och inredningen går i kalla pudertoner såsom pistagegrönt och beige för att skapa en enhetlig känsla med naturen utanför”, säger hon. 

EILIF avskärmning för skrivbord 640:- exklusive moms. 
LOHALS slätvävd matta 1 996:- exklusive moms. 
FICUS ELASTICA ROBUSTA 400:- exklusive moms. 

Glaspartier som släpper in ljus 

Med stora glaspartier som skapar flera rum i rummet har inredaren Anna tagit tillvara på ljusinsläppet från byggnadens stora fönster. 

Det är ljust och öppet samtidigt som det går att stänga om sig. Kontorsskärmen EILIF skapar extra ljudisolering inne i kontoret samtidigt som det ger ett prydligt intryck.  

ULRIKSBERG fåtölj 1 196:- exklusive moms. 
LOHALS slätvävd matta 1 996:- exklusive moms. 
FICUS ELASTICA ROBUSTA 400:- exklusive moms. 

Med handvävda rottingfåtöljen ULRIKSBERG kommer naturkänslan in i inredningen. Varje fåtölj blir unik tack vare det levande materialet. Den är lätt att flytta runt med sin låga vikt och bekväm att sitta i. 

TOMMARYD bord 1 596:- exklusive moms. 
BERNHARD stol 1 276:- exklusive moms. 
HÅRTE LED arbetslampa 120:- exklusive moms. 

På kontoret finns ett loft som ska användas till olika typer av aktiviteter. Allt från tillfälliga arbetsplatser, möten och utbildningar till fredagsyogan. 

”För att uppnå en flexibel yta använde vi oss av stolarna BERNHARD och borden TOMMARYD som är lätta att flytta och möblera om efter önskat behov. Vi lade även till skrivbordslamporna HÅRTE som går lätt att flytta runt och plocka ned”, berättar Anna på IKEA.

ODGER stol 716:- exklusive moms. 
DINERA mugg 16:- exklusive moms. 
MARIATHERES kökshandduk 64:-/2 st exklusive moms. 
FÄRGKLAR assiett 80:-/4 st exklusive moms. 

Överträffat behoven 

”Vi ville att naturkänslan skulle hänga med hela vägen. Både i färgsättning och i material. Det har vi verkligen lyckats med nu”, säger George på Dille Bolagen. 

”Resultatet har överträffat våra behov och önskemål, det har blivit helt fantastiskt här”, avslutar George. 

ULRIKSBERG fåtölj 1 196:- exklusive moms.
STOCKHOLM 3-sitssoffa 15 996:- exklusive moms. 
KRAGSTA soffbord 1 036:- exklusive moms. 
GAMLEHULT fotpall med förvaring 796:- exklusive moms. 
SKURUP arbets-/vägglampa 240:- exklusive moms. 

Behöver du hjälp med inredning till ditt företag?

IKEA är experter på heminredning men möblerna kan även användas och köpas av företag. Vissa av våra produkter är särskilt utvecklade och testade för offentlig miljö och stora delar av våra kontorsmöbler är testade och utvecklade särskilt för långa dagar på kontoret. För att du ska bli nöjd och känna att du valt rätt produkter för rätt ändamål finns våra företagssäljare alltid till din hjälp för att välja den bästa lösningen för din verksamhet.

Till kontakt och mötesbokning
IKEA för företag
ANNONS / SPONSRAD
ANNONS / SPONSRAD

Detta är en artikel publicerad på uppdrag av en sponsor. Innehållet i dessa artiklar reflekterar inte Dagens PS eller redaktionens åsikter.

ANNONS / SPONSRAD
ANNONS / SPONSRAD

Detta är en artikel publicerad på uppdrag av en sponsor. Innehållet i dessa artiklar reflekterar inte Dagens PS eller redaktionens åsikter.

Senaste nytt