Dagens PS

Byt konferensrummet mot sittbrunnen – segla i Kroatien

ANNONS / SPONSRAD
ANNONS / SPONSRAD
Uppdaterad: 27 juni 2024Publicerad: 18 juni 2024

Det kan verka okonventionellt med en konferensresa på en segelbåt, i Kroatien. Men det ger möjlighet att inte bara uppleva vackra vyer, utan att skapa en oförglömlig upplevelse som bygger teamkänslan. Samtidigt som ni kan ha såväl traditionella konferensaktiviteter som en avkopplande och rolig tid ihop. 

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Företaget More Sailing har över 10 års erfarenhet av att sätta ihop skräddarsydda konferensresor på segelbåtar. Företaget grundades av Malin Stom och Einar Halldin som båda älskar segling och som ville dela sin passion och glädje med andra. De började med att erbjuda seglingsresor i Kroatien och har sedan dess utökat sin verksamhet till andra destinationer runt om i världen.

Foto: More Sailing

“Vi har turen att arbeta med vår passion, och med det vi kan bäst; fullt anpassade seglingsresor. Att byta ut konferensrummet mot sittbrunnen ger en oförglömlig resa för företagen och alla medarbetare. Och vi anpassar de helt efter de olika behoven. Och vi kan ta alltifrån små grupper till stora grupper på 100 personer. Att resorna bara är några dagar långa, ofta onsdag till lördag, gör att det passa många företag.” Säger Einar Halldin, vd och grundare för More Sailing.

Läs mer om konferensresa på segelbåt här

Mer än bara en konferens

En av de främsta fördelarna med att hålla konferenser i den kroatiska skärgården är att det stimulerar kreativiteten och innovationen. Den avkopplande miljön där deltagarna kan umgås och arbeta i en ny miljö stärker teamkänslan på ett sätt som traditionella konferensrum inte kan erbjuda.

“Vi har märkt hur sammansvetsad en grupp kan bli efter bara några dagar tillsammans ombord på våra båtar. Att kunna kombinera konferens med segling och umgänge med kollegor är väldigt uppskattat koncept. Det spelar ingen roll vilken seglingserfarenhet ni har sedan tidigare eftersom att har både en skeppare och värd ombord, vi erbjuder segling för alla.” Förklarar Einar Halldin.

Läs mer om konferenssegling i Kroatien här

ANNONS

Han fortsätter berätta om vilka aktiviteter som deras kunder kan ta del av.

“Vi har märkt att våra kunder ofta vill kombinera traditionella konferensaktiviteter med mer dynamiska och roliga inslag, som seglingstävlingar och lagutmaningar. Vi skräddarsyr varje resa utifrån kundens specifika behov och kan tillhandahålla allt från professionella fotografer som dokumenterar resan till att arrangera alla måltider och utflykter. Allt kunden behöver göra är att dyka upp på flygplatsen med sitt pass, resten tar vi hand om,” säger Einar Halldin.

Foto: More Sailing
ANNONS

Senaste nytt

Segling som passar alla – även den ovana

Kroatien är en av världens bästa seglingsdestinationer, tack vare sitt kristallklara vatten, måttliga vindar och pittoreska skärgård. Seglingsförhållandena passar väldigt bra för ovana seglare och för dem som oroar sig för sjösjuka kan det här vara den perfekta seglingsresan; det är väldigt ovanligt att drabbas på grund av det lugna vattnet i Kroatiens skärgård. Vilket gör det till en idealisk plats för seglingskonferenser, där deltagarna kan njuta av både arbete och nöje i en inspirerande miljö.

Är du nyfiken på en konferensresa till sjöss? Läs mer här

Förutom de natursköna vyerna och den uppfriskande havsluften, erbjuder More Sailing också möjligheten att utforska den lokala kulturen och historien. Deltagarna kan besöka gamla städer med över tusenårig historia, smaka på det kroatiska och medelhavsköket och delta i olika utflykter som bidrar till en rikare konferensupplevelse.

En unik möjlighet att förstärka teamkänslan

ANNONS

Med över ett decennium av erfarenhet i branschen, har More Sailing etablerat sig som en pålitlig och professionell aktör inom seglingsresor. Deras erfarna besättning och moderna flotta säkerställer att varje seglingsresa är både säker och njutbar. Deras engagemang för att skydda miljön och främja hållbar turism är också en central del av deras verksamhet.

Att hålla en konferens på en segelbåt i Kroatien med More Sailing erbjuder en unik möjlighet att kombinera affärer med nöje, stärka teamkänslan och skapa oförglömliga minnen i en av världens vackraste seglingsdestinationer.

ANNONS / SPONSRAD
ANNONS / SPONSRAD

Detta är en artikel publicerad på uppdrag av en sponsor. Innehållet i dessa artiklar reflekterar inte Dagens PS eller redaktionens åsikter.

ANNONS / SPONSRAD
ANNONS / SPONSRAD

Detta är en artikel publicerad på uppdrag av en sponsor. Innehållet i dessa artiklar reflekterar inte Dagens PS eller redaktionens åsikter.

ANNONS
Egen rådgivning för egenföretagare

Egen rådgivning för egenföretagare. För dig som är egenföretagare ser vardagen och arbetslivet lite annorlunda ut jämfört med en anställd. Därför har Unionen Egenföretagare en speciell medlemslinje för egenföretagare.

Kontakta Unionen
ANNONS
ANNONS

Senaste nytt

ANNONS