Dagens PS

Marginalen i nytt samarbete med Hammarby Fotboll

I samband med det utökade samarbete blir Marginalen Bank huvudsponsor till Hammarby Fotbolls damlag. (Foto: Press)
I samband med det utökade samarbete blir Marginalen Bank huvudsponsor till Hammarby Fotbolls damlag. (Foto: Press)
Dagens PS
Dagens PS
Uppdaterad: 09 feb. 2021Publicerad: 09 feb. 2021

Marginalen Bank och Hammarby fotboll har utökat sitt samarbete och tecknar ett nytt treårsavtal gällande både damer och herrar. I och med samarbetet blir Marginalen Bank huvudpartner till damlaget som tar klivet upp till Allsvenskan.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Samarbetet innebär en fortsatt satsning från Marginalen Banks på ett jämställt idrottsliv inom ramen för bankens sociala ansvarstagande.

”Vi och Marginalen Bank delar samma syn om vikten med ett mer jämställt idrottsliv och att man tar ansvar för det. Vi kommer lägga extra fokus på att sätta tjejfotbollen i fokus”, säger Patrik Blomquist, marknadschef på Hammarby.

Utökar affärsmässigt samarbete

Marginalen Bank har sedan ett flertal år haft ett affärsmässigt avtal med Hammarby Fotbolls herrlag där banken erbjuder ett förmånligt co-brandat betal- och kreditkort, det så kallade Hammarbykortet.

Samarbetet med damlaget startade år 2017 och har som ambition att förbättra jämställdheten mellan lagen. I det nya avtalet fördelas ersättningen lika mellan dam- och herrlaget.

”Vi är glada för samarbetet med Hammarby Fotboll och vill vara med och bidra till att ge Hammarbys damer möjligheter att utvecklas på samma villkor som männen”, säger Haris Serhatlic, marknadschef på Marginalen Bank och fortsätter:

”Vi vill även få fler unga tjejer att välja fotboll som fritidsintresse. Det är något som vi hjälpt till med genom att sprida deras budskap i våra kanaler.”

Det affärsmässiga samarbetet utökas också genom gemensamma marknadsföringssatsningar och utökade förmåner för Hammarbykortet.

”Vi kommer att göra en gemensam reklamfilm, utöka mervärdena på Hammarbykortet och ladda det med förmåner och rabatter i Bajenland, något som är efterfrågat enligt våra kundundersökningar”, säger Haris Serhatlic.

Läs mer: Svensk bank toppar innovativa ligan >>

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Senaste nytt

ANNONS