Dagens PS

Beleco möblerar om för Coronaviruset

Få arbetsro hemma när du inte går till jobbet.
Dagens PS
Dagens PS
Uppdaterad: 22 nov. 2021Publicerad: 23 mars 2020

Beleco hyr normalt sett ut möbler till event. Men med coronaviruset ställdes allt på ända. I dessa tider gäller det att hitta nya marknader. Nu kommer Beleco istället skicka ut “kontor” till alla hemmajobbare.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Allt behöver inte vara nattsvart. Ur kriser föds nya idéer. En sådan idé kom företaget Beleco med. I stället för att hyra ut möbler till event, riktar företaget in sig på att hyra ut kontorsmöbler till alla som arbetar hemifrån.

“Det är ett hemmakontor som består av en ergonomisk arbetsstol och ett höj- och sänkbart skrivbord. Beleco försöker också, i den mån vi kan, att hjälpa till i denna konstiga tid genom att bjuda på frakten och inte ha någon bindningstid”.

“När dessa tråkiga dagar är över och allt övergår till det normala, kommer vi och hämtar tillbaka “hemmakontoret” – free of charge – och hyr ut till dem till ett kontor som behöver skrivbord”, säger Rosen Guggenheimer Lindow på Beleco.

Det går att hyra finfina kontorsmöbler direkt från Beleco.

Coronaviruset har slagit hårt mot företaget som får in merparten av sina inkomster från företag som hyr möbler till event. Hon har märkt av att folk inom näringslivet hjälper varandra under krisen.

Anna Holmqvist som driver Gazzine och som hjälper Beleco med content, fick sitt uppdrag avslutat med omedelbar verkan. Då väljer Anna att fortsätta hjälpa oss kostnadsfritt, framför allt med gratis textproduktion och korrläsning”.

“Även Vinden som är Belecos logistikpartner har erbjudit sig att hyra ut en av sina lastbilar väldigt billigt till oss, så att vi har möjlighet att erbjuda hemmakontor med gratis frakt. Tack så mycket Anna Holmqvist på Gazzine och Sebastian Wiberg på Vinden.

Beleco försöker tänka långsiktigt på klimatet, och deras möbler är hållbara.

ANNONS

“Möbeltillverkare fortsätter att äga möblerna när de hyrs ut hos Beleco och tjänar pengar över tid, eftersom de får en cut varje gång produkten hyrs ut. Detta medför incitament för tillverkarna att producera möbler med hög kvalité (de ska leva länge) samt hjälper till att reducera C02-utsläpp”, menar Rosen Guggenheimer Lindow.

Beleco.com kan man gå in och hyra möblerna.

 

PS Supporten
Under coronakrisen är extremt många företag hårt drabbade, speciellt Sveriges småföretagare. PS Supporten är Dagens PS stöd för att med annonsering och artiklar om dessa bolag stödja svenskt företagande. Givetvis helt kostnadsfritt. För tillsammans hjälper vi varandra.

Vill du också få en artikel eller annons om ditt bolag som stöd under krisen – maila till [email protected] och skriv några ord om ditt bolag och de utmaningar du möter nu.

Läs mer från Dagens PS - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS
ANNONS

Senaste nytt

ANNONS