Squid game-krypto ”squid” ligger nu på 2,22 dollar och ökat med 2 400 procent på ett dygn. Krypton följer den populära Netflix-serien i fotspåren.

ANNONS

Ingen har väl missat Squid game som toppar Netflix-listan som den mest sedda serien någonsin. I serien ska segraren av de dödliga spelen vinna en stor prissumma och nu kan fansen även ha sina egna squid-mynt.

Samtidigt som det verkar råda Squid game-hysteri över hela världen så har intresset för krypton rusat med ett par tusen procent.

Kan inte sälja

Men nu varnar kryptoplattformen CoinMarketCap för att det har kommit in många rapporter om användare som inte kan sälja sina ”squids”.

Det kan enligt uppgifter bero på den antidumpningsteknik som ska förhindra användare att sälja sina mynt om vissa villkor inte är uppfyllda.

Squid nådde marknaden den 20 oktober och visade rekordintresse redan från början, men än så länge har inte utvecklarna gått ut med någon information hur de ska åtgärda de uppstådda problemen.

En tävling

I november ska även en online-tävling lanseras, som återspeglar de sex tävlingarna i serien.

Samtidigt säger skaparna att ”vi kommer givetvis inte dela ut dödliga konsekvenser”.

ANNONS
ANNONS

Antalet deltagare kommer, som i serien, inte att begränsas och inte heller prissumman, som i Squid game var över motsvarande 300 miljoner kronor.

Men det är inte gratis att vara med i tävlingarna – där det inte räcker att äga ”squids” utan deltagarna behöver köpa NFT:s för hundratusentals kronor.

Läs även: Halloween: alla vill vara Squid Game-karaktärer [Dagens PS]