Dagens PS

"Ärkeängel"-investerare går in i ny blockchainfond

blockchainfond
David S. Rose. (Foto: Press)
Daniel Jacobs
Daniel Jacobs
Uppdaterad: 07 okt. 2021Publicerad: 06 okt. 2021

Han har kallats “New Yorks ärkeängel” av Forbes – nu går investerargurun David S. Rose in som partner i TGV4 Plus svenskgrundade blockchainfond.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

True Global Ventures, baserat i Singapore, är ett nätverk av affärsänglar och serieentreprenörer över hela världen som grundades av den svenske affärsängeln och investeraren Dušan Stojanović.

Nätverkets senaste blockchainfond TGV4 Plus stängde den 1 september med över 100 miljoner dollar investerat, vilket Dagens PS tidigare rapporterat om.

Nu adderar TGV fem nya grundande partners till sin blockchainfond, skriver de i ett pressmeddelande.

David S. Rose har kallats “New Yorks ärkeängel” av Forbes, “patriarken av Silicon Alley” av Red Herring och “världserövrande entreprenör” av BusinessWeek. Han är serieentreprenör, har grundat och driver en tech-inkubator i New York och är en affärsängel som varit involverad i techbranschen sedan eran före internet. Han har också skrivit två böcker som blivit New York Times-bästsäljare, “Angel Investing” och “The Startup Checklist.”

Henrik von Schoultz är en svensk techentreprenör och affärsängel som investerat i runt 25 bolag, enligt nätverkets pressmeddelande.

Laurent Féral-Pierssens är baserad i Montreal, Kanada och har fokuserat på blockchain-innovation, digitala tillgångar och krypto-ekonomin sedan 2016.

Konrad Wawruch är en polsk investerare och techentreprenör med 20 års erfarenhet. Medgrundare av 7bulls som fokuserar på AI, cloud och blockchain.

Corrado von Planta, schweizisk techentreprenör baserad i Taipei, Taiwan. Hans företag 4i Tech utvecklade den första digitala publiceringsplattformen i Asien 2010 som blev framgångsrik.

ANNONS

Läs även: TGV:s blockchainfond övertecknad – över 100 miljoner dollar

Läs mer från Dagens PS - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS
ANNONS

Senaste nytt

ANNONS