Isabella Löwengrips bolag befinner sig i ekonomisk kris. Samtidigt går nu flera före detta medarbetare ut och beskriver en hemsk arbetsmiljö. En före detta anställd beskriver tiden som den ”värsta” i hennes liv.

Det är SvD Näringsliv som skriver om problematiken hos Isabella Löwengrips företag. I artikeln framgår en bild av en kall arbetsmiljö för de anställda.

”Perioden jag jobbade där var utan tvekan den värsta i mitt liv”, säger en tidigare anställd till tidningen.

Pressen på de anställda ökade när företagets ambitioner ökade och den tidigare trevliga stämningen på jobbet slogs i spillror. Personalomsättningen blev stor med korta projektanställningar, det förekom utfrysningar och många sades upp eller sade upp sig själva.

ANNONS
ANNONS

En person i ledningen ska också ha betett sig illa och gett sig på personer som den utsåg till ”hackkycklingar”. Anställda hängdes också ut via mejl och en anställd uttrycker att de var obekväma med att ta upp problem med ledningen.

”Vi var rädda att vi skulle ryka då. Det var så pass spänt. Vi försökte ge feedback om förbättringar kring våra yrkesroller och en förändrad arbetsstruktur, men fick inget gehör”, säger en tidigare anställd till SvD Näringsliv.

Isabella Löwengrip säger att hon är ledsen över att höra om missnöjet och att man har jobbat sedan årsskiftet med att förbättra arbetsmiljön.