Dagens PS

Stillfront Group: Aktie och bolagsfakta

Stillfront Group Logotyp
Stillfront Group Logotyp (Bild: Stillfront).

Stillfront Group är ett framstående företag inom spelindustrin och fokuserar på utveckling, publicering och distribution av digitala spel över olika plattformar. De strävar efter att skapa engagerande och underhållande spelupplevelser för spelare över hela världen.

Kursgraf Stillfront Group

ANNONS
ANNONS

Stillfront Group driver flera framgångsrika spelstudior och har en bred portfölj av spel inom olika genrer och plattformar.

Historia och förvärv

Bolaget grundades år 2010 och har sedan dess vuxit till att bli en betydande aktör inom spelbranschen. Företaget har förvärvat flera framstående spelstudior och expanderat sin verksamhet genom strategiska partnerskap och investeringar.

De har en betydande global närvaro med kontor och verksamhet i olika länder över hela världen. Företaget är engagerat i att nå ut till en internationell publik och har spelare från olika regioner och kulturer. Genom sin globala närvaro strävar Stillfront Group efter att erbjuda sina spel till en bred publik och skapa en engagerande spelgemenskap över gränserna.

Teknisk analys Stillfront Group

Teknisk analys fokuserar på rörelser i aktiehandeln för att avgöra om en aktie är köpvärd eller inte.

Läs mer om teknisk analys här.

Mångsidig produktportfölj

Stillfront Group har en mångsidig produktportfölj som omfattar spel inom olika genrer och plattformar. Deras spel spänner över allt från strategi- och rollspel till action- och simuleringsspel. Företaget erbjuder spel som tilltalar olika spelintressen och målgrupper. Bland Stillfront Groups mest framstående spel finns titlar som "Warlords of Aternum", "Call of War", "Nordic Kingdom", "Supremacy 1914" och "Idle Miner Tycoon". Deras spelportfölj sträcker sig över både mobilspel och datorspel, vilket ger spelare möjlighet att njuta av spelen på olika plattformar.

Du kan läsa mer om dem här.

Läs mer om Stillfront Group

ANNONS
ANNONS