Dagens PS

Humana: Aktie och bolagsfakta

Humana
Humanas Logotyp (Foto: Caisa Rasmussen/TT).

Humana är ett företag inom vård- och omsorgssektorn som erbjuder olika typer av vård- och omsorgstjänster för människor i olika åldrar och med olika behov. Humana erbjuder ett brett spektrum av tjänster, inklusive äldreomsorg, personlig assistans, stödboenden för personer med funktionsnedsättning, barn- och familjeomsorg samt boenden för personer med psykisk ohälsa. 

Kursgraf Humana

ANNONS
ANNONS

Grundat på 90-talet

Bolaget grundades år 1996 och har sedan dess utvecklats till en av de ledande aktörerna inom vård- och omsorgssektorn. Genom åren har Humana fokuserat på att anpassa sina tjänster efter de specifika behoven hos de människor de betjänar. De har också arbetat nära sina kunder, deras familjer och vårdpersonal för att skapa en positiv och meningsfull vårdmiljö.

Teknisk analys Humana

Teknisk analys fokuserar på rörelser i aktiehandeln för att avgöra om en aktie är köpvärd eller inte.

Läs mer om teknisk analys här.

Fotfäste i Norden

Humana har ett starkt och väletablerat fotfäste på nordiska marknaden. Med närvaro i länder som Sverige, Norge, Finland och Danmark, har företaget framgångsrikt utvecklat högkvalitativa vård- och omsorgstjänster för lokalbefolkningen.

Företaget erbjuder en bred produktportfölj inom vård- och omsorgssektorn för att möta olika behov och målgrupper. Inom äldreomsorgen erbjuder Humana äldreboenden, hemtjänst och dagverksamhet. Inom personlig assistans erbjuder Humana stöd och assistans till personer med funktionsnedsättning. Utöver det erbjuder Humana även boenden och tjänster för barn och familjer samt boenden och stöd för personer med psykisk ohälsa. 

Läs mer på deras hemsida här.

Läs mer om Humana

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Senaste nytt om aktien

ANNONS