Dagens PS

Diös Fastigheter: Aktie och bolagsfakta

Diös Fastigheter
Diös Fastigheter (Foto: Diös Fastigheter Press).

Diös Fastigheter är ett ledande fastighetsbolag med fokus på kommersiella fastigheter och bostäder i norra Sverige. Bolaget äger, utvecklar och förvaltar fastigheter, samt erbjuder flexibla och anpassningsbara lösningar för både företag och privatpersoner.

Kursgraf Diös Fastigheter

ANNONS
ANNONS

Över 100 år av historia

Diös Fastigheter grundades, men har en betydelsefull tidigare historia som sträcker sig till 1921, då företagaren och byggherren Anders Diös grundade företaget Anders Diös AB. Företaget har sedan dess vuxit till att bli en betydande aktör inom fastighetsbranschen i norra Sverige. Bolaget har genomfört flera förvärv och utvecklingsprojekt för att stärka sin position och utöka sin fastighetsportfölj. 

Diös Fastigheter fokuserar främst på att äga och förvalta fastigheter i norra Sverige, med närvaro i städer som Umeå, Luleå, Sundsvall och Östersund. Bolaget sträcker sig mellan Borlänge och Luleå, och är starkt förankrat i regionen och har expertkunskap inom den lokala marknaden. 

Teknisk analys Diös Fastigheter

Teknisk analys fokuserar på rörelser i aktiehandeln för att avgöra om en aktie är köpvärd eller inte.

Läs mer om teknisk analys här.

Möter stora kunders behov

Diös Fastigheter erbjuder en bred produktportfölj som inkluderar kontorslokaler, butikslokaler och bostäder. Bolagets kommersiella fastigheter är belägna i centrala lägen, och satsar på att utveckla moderna bostäder som möter de höga kraven från dagens boendebehov. Diös erbjuder olika typer av bostäder, från lägenheter till radhus och villor, för att kunna möta olika behov och preferenser. Diös Fastigheter har även en portfölj av samhällsfastigheter, såsom skolor, vårdcentraler, äldreboenden och andra offentliga och samhällsviktiga byggnader.

Bolaget har sitt säte i Östersund. Knut Rost är verkställande direktör.

Läs mer på deras hemsida här: https://www.dios.se/

ANNONS
ANNONS
ANNONS
ANNONS