Har du alltid varit sugen på att köpa semesterboende i Mallorcas trevliga huvudstad? Då kan det här objektet vara perfekt för dig – en stilsäker takvåning i Palma som dessutom ligger vid stadens tennisklubb.  

Den snygga våningen är belägen i Son Armadans, mellan de eftertraktade områdena Son Espanyolet och Santa Catalina, precis vid Palmas tennisklubb. Det perfekta semesterboendet för tennisälskare, med andra ord.  

palma lägenhet
Köket, i ek, smälter in i den minimalistiska lägenheten. (Foto: Bjurfors)
kök
Öppen planlösning med kök och matsal. (Foto: Bjurfors)


Erbjudandet, på sjunde våningen, innebär en enastående utsikt över Palmas takåsar. Den unika takvåningen präglas av en minimalistisk och konstnärlig design, och ritades av en av Mallorcas mest välkända arkitektbyråer. 

palma vardagsrum
Vardagsrummet med direkt utgång till terrassen. (Foto: Bjurfors)


Boendet på 185 kvadratmeter har en öppen planlösning, tre sovrum, tre badrum, kök, matplats och utgång till terrass. På den 62 kvadratmeter stora terrassen finns ett utekök och grill med vacker utsikt, perfekt för middagar och fester.

palma sovrum
Bekvämt master bedroom med inbyggda garderober och eget badrum. (Foto: Bjurfors)


Det här exklusiva renoveringsprojektet kommer dessutom att erbjuda köpare bekvämligheter såsom luftkonditionering, centralvärme, öppen spis, och hiss.

utomhuskök
Utomhuskök med grill. (Foto: Bjurfors)


Läs mer om objektet här

ANNONS
ANNONS

Läs mer: Nybyggd lyxvilla på en av Marbellas bästa adresser