Så har du signerat kontraktet på en ny designad SUV. Inte 17 kan du då hänga vad som helst på dragkroken. Amerikanska Airstream har därför tagit husvagnen till 2.0.

ANNONS

Har du det minsta intresse av husvagnar, har du garanterat inte missat den amerikanska husvagnstillverkaren Airstreams blankpolerade vagnar. De tillverkas fortfarande och retar och flirtar med varenda retronerv som du har i kroppen.

Airstream
Självklart ska en Porsche-designad husvagn dras av en bil av samma märke. Fattas bara annat. (Foto: Airstream)

Men när fan blir gammal, så blir han religiös. Nu har ingenjörerna på Airstream tagit omtag. Ringt designerna på Studio F.A. Porsche och bett om hjälp. Och resultatet är Husvagn 2.0.

Inget är sig likt

Bortsett från kopplet och hjulaxeln är inget längre sig likt. Eller faktiskt – inte ens hjulaxeln är sig lik.

Airstream
Det är såhär vi är vana att se vagnarna från Airstream. Men från och med nu är inget sig längre likt. (Foto: Airstream)

Studio Porsches designers har tagit sig an uppgiften totalt. Med luftdämpad axel kan vagnen sätta sig ned på rastplatsen. Men en helt öppningsbar bakdel släpps naturen och upplevelsen ända in i vagnens skrymslen. Och med ett upplyftbart tak blir alltsammans så mycket rymligare än vanligt.

Airstream
Det blir nästan som att sova under bar himmel när akterläppen fälls upp. Med den skillanden att skulle regnet börja droppa, så är det bara att stänga till om puppan och somna om. (Foto: Airstream)

Vagnen är helt enkelt fullpumpad med roligheter för dig som söker det stora extra att hänga på dragkroken. Vi kan dock inte lova att du kan få hem en vagn redan till sommaren.

Airstream
Nej. Den ser faktiskt inte ut som något annat på hjul. Och det var nog inte heller meningen… (Foto: Airstream)

Läs mer här:

Airstream berättar mer

ANNONS
ANNONS

Lyxig husvagn påverkar inte räckvidden [Dagens PS]