Med 6,5 meter i takhöjd och en terrass i söderläge är det här en riktig drömlägenhet. Läs beskrivningen av Eklund Stockholm New York nedan. 

Hall med säkerhetsdörr. Avhängning i garderob samt utrymme för kapphängare, skohylla och förvaring. I hallen finns en gäst-WC med dusch. Rymligt kök, matsal och vardagsrum i öppen planlösning. Takhöjd om c:a 6,5 meter.

Drömlägenhet Drömboende ESNY Stockholm
Terrassen har söderläge och utsikt över takåsarna. (Foto: ESNY)

Vackert Marbodalkök utrustat med induktionshäll, ugn, diskmaskin, kyl/frys samt fläkt. God förvaring i skåp och lådor. Bänkskiva i Carraramarmor. Matplats för 6-8 personer. Utgång till terrass i söderläge. Vardagsrum med eldstad och god plats för soffgrupp och TV-möbel. Utsikt över takåsar längs Götgatan.

Drömboende Drömlägenhet ESNY Stockholm
Här finns tre generösa sovrum. (Foto: ESNY)

Tre rymliga sovrum med god förvaring i garderober. Stort badrum med badkar, wc, handfat och tvättmaskin. Övervåning/loft nås via vacker trappa. Här finns utrymme för hemmakontor och god plats för ytterligare ett sovrum om så önskas. På golvet heltäckningsmatta. Glasräcke ner mot kök/matsal/vardagsrum.

Drömboende Drömlägenhet ESNY Stockholm
I badrummet finns både badkar och tvättmaskin. (Foto: ESNY)

Bostaden präglas av rymd och ljus, materialvalen är exklusiva och detaljerna smakfulla. Mycket god förvaring genom flera garderobsväggar. Genomgående ljusa väggar, varav vissa i puts samt vackra trägolv och i vissa rum heltäckningsmatta. Till bostaden hör ett nybyggt förråd i källaren om c:a 6kvm. Omgående tillträde möjligt om så önskas.

ANNONS
ANNONS
Drömboende Drömlägenhet ESNY Stockholm
Takhöjden på cirka 6,5 meter gör den här lägenheten till något alldeles extra. (Foto: ESNY)