Den här arkitektoniskt minimalistiska trevåningslägenheten hittar du i Limhamn i Malmö. Gemensam pool, egen terrass och sparsmakad arkitektur gör den här femrummaren till en riktig dröm. Mäklaren beskriver lägenheten på följande vis.

Arkitektvåning Limhamn Bostadsrätt
Erkända arkitekten Jonas Lindvall har ritat lägenheten. (Foto: Bolaget)

På Tegnérgatan i Limhamn ligger den här unika bostaden i tre plan ritad av den erkända arkitekten Jonas Lindvall. Arkitektonisk minimalism med stramt och avskalat intryck, där harmoni, ljus och volym imponerar.

Jonas Lindvall Arkitektur Limhamn
Materialval och träslag är genomgående ytterst smakfulla i varje detalj. (Foto: Bolaget)

Fastigheten är konstruerad i betong med stora glaspartier som på ett elegant och smakfullt sett förser bostaden med ett rent och exklusivt uttryck. Materialval och träslag är genomgående ytterst smakfulla i varje detalj. Golven är belagda med vitoljad ek eller grå sandsten.

Jonas Lindvall Bolaget Arkitektur Malmö
Det fantastiska ljusrummet bakom köket. (Foto: Bolaget)

Rummens utformning ger stundtals en imponerande sakral känsla, speciellt ljusrummet bakom köket! På nedre plan ligger ett generöst, exklusivt kök med utsikt mot privat uteplats och gemensam pool. På våning två nås sällskapsrum, två sovrum och ett underbart atrium som ansluter från sällskapsdelen.

ANNONS
ANNONS
Terass Jonas Lindvall Arkitektur
Den underbara terassen ligger på tredje våningen. (Foto: Bolaget)

På tredje plan finns ett stort sovrum med utgång till en fantastisk terrass och ett stort badrum i samma eleganta minimalistiska stil. Ett unikt boende med all bekvämlighet och en enastående, sparsmakad arkitektur som når de allra högsta höjder.