Italienska Absolute Yachts presenterar den första båten i nya Coupé-serien. Absolute 48 Coupé utstrålar en balans av sportighet och komfort med en framåtblickande design.   

ANNONS

Snacka om originalitet. Nya Absolute 48 Coupé går i en helt ny design och är den första modellen i Absolute Yachts nya Coupé-serie. Båten har premiär på Yachting Festival i Cannes senare i sommar, rapporterar Båtliv.

Absolute Yacht har länge varit ledande i den italienska såväl som internationella båtindustrin, och det nya tillskottet gör ingen besviken.

båt
De kantiga linjerna sticker ut och inspirerar. (Foto: Absolute Yachts)

Anpassningsbar

Båten präglas av sportighet och bekvämlighet och designen är kan anpassas utefter kundens unika behov och önskemål. Absolute 48 Coupé är perfekt för dig som vill färdas snabbt men utan på komfortens bekostnad.  

Det finns inbyggda solpaneler på båtens tak och för att kunna släppa in naturligt ljus utan att det blir för varmt är en av panelerna transparent. Resultatet blir ett generöst ljusinsläpp och en luftig atmosfär.

Panoramaupplevelse

Cockpiten är rymlig och fungerar som en riktig terrass. Fönstren är stora och tanken är att man på båten ska få en riktigt häftig panoramaupplevelse med oändlig sikt.

ANNONS
ANNONS
båt
Gott om utrymme för umgänge. (Foto: Absolute Yachts)

 

Absolute Yachts är måna om att tillverka hållbara båtar utan miljöpåverkan. Nya Absolute 48 Coupé är ett välkommet tillskott till båtvärlden och kommer säkerligen inspirera andra tillverkare med sin framåtblickande design.

Motorerna går utförandet 2xVolvo Penta IPS 650. Båten är 14,9 meter lång, 4,52 meter bred och 1,2 meter djup.

båt
Här kan man njuta oavbrutet av utsikten utan att störas av onödiga designdetaljer. (Foto: Absolute Yachts)

 

båt
Stilsäker inredning med anda av lyx. (Foto: Absolute Yachts)

 

ANNONS
ANNONS
båt
Solpanelerna i taket går att öppna upp för ett mer generöst ljusinsläpp. (Foto: Absolute Yachts)

 

Läs hela artikeln på Båtliv och se fler bilder på Absolute Yachts.

Läs mer: Greenline 39 Hybrid – Havets hybridkung