WSP växlar upp sitt kunskapserbjudande och lanserar gratis online-baserade föreläsningar och samtal om aktuella händelser och projekt, analyser av trender och framtidsspaningar. Kunskapsserien går under namnet WSP Talks.

– Vi har länge erbjudit seminarier och webbinarier inom olika ämnen och vi väljer nu att växla upp och samla ihop det här arbetet under ett gemensamt paraply, WSP Talks. Vi har expertkunskap inom flera områden så som byggprojektering, miljö- och hållbarhetsfrågor, projektledning, transport, infrastruktur, stadsutveckling, elkraft- och distribution, energi, telekom, IT, VVS med mera. Med WSP Talks vill vi synliggöra alla delar av vår verksamhet, säger Helene Schöldsten, kommunikationschef på WSP.

Covid-19 aktuellt i serien

Några av de kommande WSP Talks handlar om hur coronaviruset påverkar vårt samhälle och vad vi kan dra för lärdomar av tidigare kriser. Hur ska exempelvis stadskärnor och handeln agera och hur har länder, regioner och städer påverkats och agerat i förhållande till minskad mobilitet.

ANNONS
ANNONS

Se samtliga ämnen för kommande WSP Talks. Webbinarierna streamas online och du kan delta live eller lyssna i efterhand.

VD:n för WSP Sverige – “Vi förbereder oss på alla tänkbara scenarier”