Structor Projektpartner Värmland har fått en ny delägare i Patrick Alsterborn, som även är projektledare. Han kommer närmast från Tyréns och har jobbat 15 år inom projekt- och byggledning. Det skriver företaget i ett pressmeddelande. 

annons
annons

Patrick kommer närmast från Tyréns i Karlstad och Länsförsäkringar Värmland. Han är certifierad entreprenadsbesiktningsman och har även kompetens inom bland annat miljöinventeringar. Patrick har tidigare drivit eget bolag och startat upp dotterbolag inom Bengt Dahlgren-koncernen.

”Jag fick ett stort förtroende för Erik som person direkt när vi träffades och jag gillar Structors ägarmodell och kultur. För mig är det viktigt med frihet, att arbeta självständigt i team och nära kunden. Jag ser fram emot att bidra till att förverkliga nya projekt i Värmlandsregionen”, säger Patrick Alsterborn.

”Vi är glada att välkomna Patrick till oss som erfaren projektledare och partner. Vi har från starten av vårt bolag 2018 märkt av en stor efterfrågan på våra tjänster i regionen”, säger Erik Carlson, vd för Structor Projektpartner Värmland AB.

ANNONS
ANNONS