Besättningen för Berotec i Västerås får nu förstärkning av Fredrik Bertilsson, som börjar som affärsledare i april. Tidigare kommer Fredrik från Manpower där agerade som konsultchef med ABB som största kund. Han har även ett förflutet som officer i flottan, säger Berotec i ett pressmeddelande.

Tillsammans bygger Fredrik och Stefan Rönning (nuvarande affärsledare) vidare konsultverksamheten i Mälardalen, Örebro och Värmland men utgår ifrån kontoret i Västerås. Kompetensfokus ligger på mjukvaruutveckling, produktionsledning och samspelet människa – maskin.

– Jag kommer bland annat kunna tillföra min kunskap och mitt nätverk från försvarssektorn för att utveckla affären ytterligare, även mot försvarsindustri och offentlig marknad, berättar Berotecs nya affärsledare Fredrik Bertilsson om utvecklingen framåt.

Alla driver sitt eget företag

I samband med att Fredrik börjar på Berotec startar han även ett aktiebolag. På Berotec är ingen anställd, alla driver sitt eget företag, vilket skapar förutsättningar för frihet och utveckling.

ANNONS
ANNONS

– Jag ser fram emot att bli en fullfjädrad företagare och är oerhört laddad att få stå på egna ben efter många år i stora organisationer. Även om jag startade mitt första bolag när jag var 16 år har jag aldrig tidigare tagit steget fullt ut på heltid. Kraften i entreprenörskapet och företagande tillsammans med möjligheten att bolla idéer och utmaningar med sina kollegor är svårslaget. När jag träffade Berotec blev det också tydligt att värderingarna är mer än bara ord på väggtavlor – här lever man verkligen sina värderingar i vardagen och det märks, säger Fredrik Bertilsson om valet att jobba i sitt egna bolag tillsammans med ett stort nätverk av Berotecare.

 

Tillskottet som tar Structor till nästa steg inom geoteknik