Den 1 april spenderade Stephan Hellgren sin första dag på Structor Geoteknik Stockholm AB. Stephan kommer närmast från Tyréns AB och har närmare 20 års erfarenhet som geotekniker. Under de senaste åren har Stephan haft stort ansvar som geotekniker i en rad stora infrastrukturprojekt. Med tillskottet tar bolaget ytterligare ett steg mot att bli ett ledande specialistbolag i Stockholmsregionen, säger Structor i ett pressmeddelande.

annons
annons

Stephan Hellgren har många års erfarenhet av uppdrag för privata, kommunala och statliga beställare med bland annat projektering av geotekniska åtgärder, stabilitetsutredningar och uppföljning och besiktningar i byggskede. Stephan Hellgren har de senaste åren varit ansvarig geotekniker i Trafikplats Hjulsta och Förbifart Stockholm tillsammans med Trafikverket och för nya tunnelbana Akalla-Barkarby station tillsammans med FUT (Förvaltning för utbyggd tunnelbana).

”Hoppas kunna dela med mig av min erfarenhet”

”Efter många år på ett större bolag ser jag fram emot att komma till ett mindre bolag som ändå har bredden med olika teknikområden och möjligheten att tillsammans vinna spännande uppdrag. Jag uppskattar att komma till en platt organisation där jag hoppas kunna dela med mig av min erfarenhet,” säger Stephan Hellgren.

”Vi är otroligt glada att Stephan valde att komma till oss och ser fram emot nya uppdrag tillsammans. Vi har växt stadigt från att vi startade Structor Geoteknik den 1 januari 2016. Sedan 2017 har vi även en fältverksamhet som idag omfattar två borrbandvagnar för geotekniska och miljötekniska utredningar. Vi ska göra vårt allra bästa för att Stephan ska komma in i gänget, även om vi distansarbetar en hel del i nuläget”, säger Anna Grahn, vd för Structor Geoteknik Stockholm AB.

 

ANNONS
ANNONS

Structors vd om bolagets situation: “Vi ser inga behov av permittering”