I dagens techbrief kan du läsa om Disneys nya trailer på 3,5 timme, ett nytt drönarprojekt i USA samt Googles svar på den uppmärksammade säkerhetsrisken.

ANNONS

TECHBRIEFEN – Dagens PS samlar viktigaste technyheterna på ett ställe.

Disney släpper trailer på 3,5 timme

Snart släpps Disneys nya streamingtjänst Disney+, och förutom att lista alla titlar som kommer att vara tillgängliga har även en superlång trailer släppts på Youtube. Unde tre och en halv timme listas alla titlar på Disney+ med ett montage på 15 sekunder, rapporterar The Verge.

Boeing kan ha vilselett amerikanska myndigheter om 737 Max

Enligt en rapport från Reuters kan Boeing ha vilselett The FAA, Federal Aviation Agency, om säkerhetsrisken med flygplansmodellen som orsakade två dödliga krascher.

Pilotprojekt med drönare lyfter i Virginia

I USA har vad som kallas ”det första kommersiella drönarprogrammet” startat upp. Det är Googles dotterbolag Wing som tillsammans med Fedex och Walgreens kommer att börja leverera varor i den lilla staden utanför Washington, D.C., skriver The Verge.

ANNONS
ANNONS

Blizzard blockerar användare som stödjer Hongkong-protesterna

Speljätten har börjat stänga av användare som i chatten uttrycker stöd för protesterna mot Kina i Hongkong, rapporterar Dot Esports. Den som nämner Hongkong blir automatiskt avstängd i minst 24 timmar.

Googles svar på säkerhetsrisken: Uppdateras ”inom några månader”

Förra veckan rapporterades en säkerhetsrisk i Googles nya telefon Pixel 4, där användare kan komma in i telefonen med ögonen stängda. Nu rapporterar The Verge att Google svarat på kritiken, och en uppdatering ska komma ”inom några månader”.