Sima Deli lagar genuin persisk mat med kärlek och omsorg. ”Vi har ett väldigt gott rykte”, menar restaurangen.

Berätta om Sima Deli och vad som gör er speciella?

”Vi är en persisk deli, och det som utmärker vår verksamhet är att vi lagar hemlagad persisk mat med mycket kärlek och omsorg. Maten lagas av mamma Sima och dottern Bea. Vi är den mest genuina persiska restaurangen som serverar riktig persisk husmanskost med det lilla extra. Sima Deli är väldigt omtyckt bland sina kunder och har ett väldigt gott rykte”.

”Kunderna brukar beskriva Sima Deli som att komma hem, mysigt, god hemlagad mat, bra service och
jätte trevlig Sima med personal. Vi finns på sociala medier och är aktiva där med ett flertal
tusentals följare”.

Hur har ni drabbats av corona?

”Vi har drabbats genom att vi har knappt några gäster som besöker oss, ingen vågar komma ut på grund av denna epidemi. Vår omsättning har sjunkit drastiskt”.

ANNONS
ANNONS

Hur har ni märkt av att näringslivet försöker hjälpa varandra under coronakrisen?

”Vi har dessvärre inte märkt av någon hjälp förutom regeringens förslag till att få skjuta upp skatten och så vidare, men detta hjälper oss inte förutom att bygga en skuld till staten eller att vi blir tvungna att varsla personal. Vi behöver större stöd från regeringen nu”.

Läs mer om Sima Deli. Besök också deras instagramsida.

PS Supporten
Under coronakrisen är extremt många företag hårt drabbade, speciellt Sveriges småföretagare. PS Supporten är Dagens PS stöd för att med annonsering och artiklar om dessa bolag stödja svenskt företagande. Givetvis helt kostnadsfritt. För tillsammans hjälper vi varandra.

Vill du också få en artikel eller annons om ditt bolag som stöd under krisen – maila till [email protected] och skriv några ord om ditt bolag och de utmaningar du möter nu.