Detta är en sponsrad artikel

TV-skärmarna som revolutionerar hemmet

Uppdaterad: 17 feb. 2022Publicerad: 21 jan. 2021
En smart TV för varje rum – så kan skärmarna revolutionera hemmet

I dag är en TV mer än bara en TV. Nya typer av skärmar smälter in i hemmet och fyller olika funktioner för olika personer i hushållet. Med Samsungs breda utbud finns det verkligen en TV för varje rum.

ANNONS
ANNONS

Med ett alltmer digitalt och uppkopplat liv har de flesta hushåll i dag en rad olika TV-behov beroende på vilket rum man befinner sig i. Men det finns något för alla.

Krispig storbild i vardagsrummet

QLED 8K tar bildkvaliteten för vardagsrumssoffans film- och gamingupplevelser till en ny nivå. Skärmen är en så kallad Infinity Screen, som fyller 99 procent av bildytan och omsluts av en tunn ram i borstat stål. Du kan placera den direkt på väggen eller på en slimmad fot. TV:n anpassar ljus, färg och svärta efter rummets (och säsongens) ljus, vilket gör den utmärkt för nordiska miljöer med mörka höstkvällar och soliga sommardagar.

Läs mer om Samsung TV

”Styrkan hos QLED består i att färgerna förblir fylliga och klara – oavsett om man ser på en mörk thriller eller en ljusstark direktsändning från exempelvis ett slalomåk i en fantastisk vintermiljö,” säger Klas Söderström, produktchef på Samsung.

Flexibel möbel som passar in var som helst

The Serif är inte bara en TV med QLED-teknik – det är samtidigt en designmöbel. Med det snygga stativet kan den flyttas dit den passar för tillfället, och den I-formade designramen gör att du enkelt kan placera den på en TV-bänk om du hellre vill det. TV:ns vackra 360-design gör samtidigt att den kan placeras var som helst i rummet – perfekt för dig som bor litet eller har snedtak.

Vacker konst i sovrummet

Ingen kan se att det är en TV du har på sovrumsväggen. I viloläge går The Frame nämligen automatiskt in i “konstläge”. Det gör att du kan välja om du vill bygga in TV:n i en snygg tavelvägg eller använda den fristående.

För dig som fotar är The Frame med andra ord en självklar plats att visa upp dina alster i hemmet. Du kan även välja bland befintliga, utvalda konstverk – eller få tillgång till över 1 200 konstverk och fotografier genom en prenumeration på Samsung Art Store. När rummet är helt mörkt släcker TV:n sig själv.

Tonårsfavorit för sociala medier

Sero betyder vertikal, och där är själva poängen: The Sero kan växla mellan att användas som horisontell eller vertikal skärm. Med andra ord är den perfekt för att spela upp mobilens oändliga videoinnehåll på sociala medier*.

”Med gedigna inbyggda högtalare gör sig The Sero utmärkt i såväl tonårsrummet som filmhörnan – både för musik, spelande och snabba klipp,” säger Klas Söderström.

En smart TV för varje rum – så kan skärmarna revolutionera hemmet

Superprojektor för hemmabion

Att skaffa en kraftig projektor till mysiga hemmabiokvällar har alltid varit förenat med visst krångel för att hitta rätt vinkel och avstånd. Nu behöver du inte längre tänka på detta. The Premiere kan nämligen ställas direkt på TV-bänken – bara ett par decimeter från väggen – och projicera magisk upplösning direkt på en vit yta med hjälp av trippel-laser-teknik. Med smart teknik fyller projektorn dessutom rummet med ett klart och fylligt ljud som ger en riktigt omslutande upplevelse.

Sugen på att veta mer om Samsung TV? Läs mer här!

Fungerar med kompatibla telefoner.

ANNONS
ANNONS
ANNONS / SPONSRAD
ANNONS / SPONSRAD

Detta är en artikel publicerad på uppdrag av en sponsor. Innehållet i dessa artiklar reflekterar inte Dagens PS eller redaktionens åsikter.

ANNONS / SPONSRAD
ANNONS / SPONSRAD

Detta är en artikel publicerad på uppdrag av en sponsor. Innehållet i dessa artiklar reflekterar inte Dagens PS eller redaktionens åsikter.