Sliter ni ert hår för att lösa alla detaljer kring bolagets fordonsflotta? För att slippa sådana bekymmer tog transportbolaget Gordon Delivery hjälp av Hedin Bil.

Till Hedin Bil kommer företag från hela Sverige för att få skräddarsydd hjälp med både fordonsparken och tjänstebilarna, i en tid då allt högre krav ställs både på fordonen själva men även på saker som klimatavtryck och total kostnad för en flotta.

Genom att anlita Hedin Bil får företagen en helhetslösning och hjälp med allt från själva inköpen till service, bilvård och kontroll av hur företagen lever upp till sina miljömål när det gäller fordonen.

En av Hedin Bils nöjda kunder är snabbväxande transportbolaget Gordon Delivery. Sedan starten 2015 har Gordon vuxit fram som en av de ledande aktörerna inom last mile-leveranser av mat och läkemedelsprodukter i Norden

”Jag hade behövt anställa tre Elion till utan deras service”, säger Elion Najim, Fleet Manager på Gordon.

Den stadigt växande fordonsflottan består av över 200 kylbilar. Att hålla koll på alla detaljer som måste vara på plats för att hålla flottan rullande ställer stora krav på bolagets Fleet Manager, Elion Najim. (Foto: Hedin Bil)

Sedan starten 2015 har Gordon vuxit fram som en av de ledande aktörerna inom last mile-leveranser av mat och läkemedelsprodukter i Norden.

Över 200 kylbilar

Den stadigt växande fordonsflottan består av över 200 kylbilar.

Att hålla koll på alla detaljer som måste vara på plats för att hålla flottan rullande ställer stora krav på bolagets Fleet Manager, Elion Najim.

Som Fleet manager ansvarar han för allt från inköp och budget till byggnationer och anpassning efter bolagets behov.

Dessutom ska han hålla koll på den dagliga driften av alla fordonen tillsammans med sitt team runt om i Skandinavien och i allt det även ta hänsyn till miljöperspektivet av verksamheten.

”Jag har varit på Gordon sedan 2016 och kom då in för att ta över hela uppdraget kring både fordon och förare. Från min tidigare tjänst hade jag erfarenhet av lätta lastbilar och att köpa in sådana, men inte i närheten av den här skalan”, säger Elion Najim.

Hedin Bil – hjälper företag att hantera fordonsflottan

Elion kom snart i kontakt med Hedin Bil, som hjälper företag med alla aspekter kring att hantera fordonsflottan.

”När jag träffade Hedin Bil första gången presenterade jag min kalkyl och fick direkt tips om hur jag kunde tänka. Vilken utrustning våra bilar borde ha och vilken utrustning som var onödig. Vilka fordonsmodeller som bäst skulle passa våra behov just då”, säger han och fortsätter;

”Jag kände direkt att vi fick ett bra bemötande och det ”lilla extra” när det gäller service, något man ofta saknar hos återförsäljare”.

Vill ditt företag också ta hjälp av Hedin Bil? Läs mer här!

Skräddarsydd hjälp som lever upp till er miljöpolicy

Gordon berättade om företagsidén och fick sedan skräddarsydd hjälp av Hedin Bil.

Förutom helhetslösningar kring saker som finans, service, glas, försäkringar, hyrbilar och däckhotell har Gordon även kunnat leva upp till sin miljöpolicy på ett bättre sätt genom samarbetet.

”Vi tänker mycket på vår miljöpåverkan och tack vare Hedin Bil har vi kunnat välja bränslesnåla fordon och har därmed sänkt vår förbrukning betydligt. På så sätt har vi kunnat göra bra val för både vår ekonomi och för miljön”, säger Elion Najim.

ANNONS
ANNONS

Massiv expansionsfas

För ett bolag med stora ambitioner öppnade också samarbetet med Hedin Bil nya dörrar, som gynnat Gordon under en massiv expansionsfas.

”Hedin Bil presenterade oss för generalagenten som sålde fordonen vi använde. På den tiden hade vi ambitionen men inte alls samma volym som idag”, säger Elion Najim.

När Gordon nu ser fram emot ännu ett expansivt år är Elion Najim trygg i att Hedin Bil kommer ge bolaget bästa möjliga förutsättningar för att expansionen ska gå smärtfritt.

”De har alltid varit väldigt flexibla och anpassat sig efter våra behov. Eftersom Hedin Bil finns i stora delar av Sverige kan vi få samma hjälp på deras anläggningar vart än våra fordon befinner sig”, säger han.

Vill ditt företag också ta hjälp av Hedin Bil? Läs mer här!