Dagens PS
Detta är en sponsrad artikel

Så får du ett bekymmersfritt bilägande

Imoves abonnemangstjänst är utformad för att passa både privatpersoner och företag.
ANNONS / SPONSRAD
ANNONS / SPONSRAD
Uppdaterad: 08 juli 2024Publicerad: 05 juli 2024

I en tid då flexibilitet och hållbarhet blir allt viktigare för konsumenter och företag, finns det faktiskt en smart lösning för bilägande. Genom att erbjuda en abonnemangstjänst som skiljer sig från traditionell leasing, skiljer sig Imove från mängden av leasing- och biluthyrningsföretag. 

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Med en abonnemangstjänst ingår alla underhålls- och reparationskostnader, vilket ger våra kunder en bekymmersfri lösning och mer förutsägbara utgifter. Det ingår också fria mil och full däckservice, vilket gör att man inte behöver oroa sig över ökande kostnader eller begränsningar i sitt bilkörande”, säger Pierre Katmerian, marknadsansvarig på Imove.

Erbjuder enbart elbilar

Imove har en tydlig hållbarhetsprofil och erbjuder enbart elbilar i sitt sortiment. Detta är ett medvetet val för att bidra till en grönare framtid. Elbilarna ger en tystare körupplevelse och minskade utsläpp, vilket är fördelaktigt både för miljön och för förarna. Genom att välja elbilar bidrar Imove till att minska koldioxidutsläppen och främja en mer hållbar transportsektor.

Läs mer om bekymmersfritt bilägande

”Vi vill göra det enkelt för våra kunder, vare sig det är stora företag eller en privatperson så ska det vara bekymmersfritt att äga sin bil. Det våra kunder uppskattar mest är att bilen blivit något man inte behöver lägga massa tid, energi eller oro över.” Förklarar Pierre Katmerian.

Imoves abonnemangstjänst är utformad för att passa både privatpersoner och företag. Privatpersoner kan dra nytta av den flexibla bindningstiden och de fria milen, medan företag kan hitta en kostnadseffektiv och hållbar lösning för sina tjänstebilar. Oavsett kundtyp är målet att erbjuda en problemfri och anpassningsbar bilupplevelse.

ANNONS

Senaste nytt

Fria mil ökar flexibiliteten

ANNONS

Det som gör bilägandet än mer flexibelt och smidigt är att det ingår fria mil i abonnemangstjänsten. Medan traditionell leasing innebär ett maxtak på milkörningen har Imoves abonnemang fria mil. Vilket gör att man aldrig behöver oroa sig för några oväntade kostnader om man kör fler mil än planerat.

”Vi är ensamma på marknaden om att erbjuda fria mil. Vi vill inte begränsa våra kunder, utan ge dem möjligheten att använda bilen till det dem behöver och vill. Utan att den ska vara något huvudbry.” Berättar Pierre Katmerian.

Läs mer om Imoves abonnemang här

Lösningar som passar alla behov

Utöver sin abonnemangstjänst så har man också en prenumerationstjänst för den som bara behöver en bil för en kortare period. En tjänst som fungerar lika bra för såväl privatpersoner som företag. 

”Det är en stor investering att köpa bil. Samtidigt som behovet av bil eller antal bilar kan variera, därför har vi olika lösningar för olika behov. För alla som behöver mer eller mindre flexibilitet.” Förklarar Pierre Katmerian.

Boka din bil redan idag

ANNONS / SPONSRAD
ANNONS / SPONSRAD

Detta är en artikel publicerad på uppdrag av en sponsor. Innehållet i dessa artiklar reflekterar inte Dagens PS eller redaktionens åsikter.

ANNONS / SPONSRAD
ANNONS / SPONSRAD

Detta är en artikel publicerad på uppdrag av en sponsor. Innehållet i dessa artiklar reflekterar inte Dagens PS eller redaktionens åsikter.

ANNONS
ANNONS

Senaste nytt

ANNONS