Dagens PS
Detta är en sponsrad artikel

Möt nya möjligheter på Micro Cap Invest

Dagens PS
Dagens PS
Uppdaterad: 06 okt. 2022Publicerad: 12 maj 2022

Micro Cap Invest är en livesänd och kostnadsfri investerarträff där du som investerare ges en unik inblick i några av de hetaste Micro Cap-bolagen på marknaden.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Här presenteras intressanta aktiecase som ger dig en trygg grund till investeringar i de presenterande bolagen. Under investerarträffen ges du även möjlighet att ställa frågor till bolagen.

Läs mer och boka din kostnadsfria plats här

Investera i bolag med stor potential

På Micro Cap Invest får du information direkt från representanter för bolagen. Fördjupa dina kunskaper om den stora potentialen i dessa bolag, hör om deras planer för framtiden och få insyn i deras verksamhet.

Som deltagare på investerarträffen får du möjlighet till bättre insikt i intressanta aktiecase. För den som letar efter investeringsmöjligheter är detta ett perfekt tillfälle för att få inspiration och information.

ANNONS

Senaste nytt

På Micro Cap Invest möter du:

Lars Tunberg - Aprendere Skolor

Aprendere skolor bedriver verksamhet inom grundskola, grundsärskola, gymnasieskola, gymnasiesärskola och HVB-hem med grundskola. Företaget grundades år 2008 i samband med att grundskolan Skolgrunden förvärvades. Skolor har sedan successivt startats från grunden eller förvärvats. Idag har man cirka 1250 elever och 300 medarbetare.

ANNONS

Lars Tunberg, vd, presenterar Aprendere Skolor på Micro Cap Invest.

Besök bolagets hemsida

Niclas Sandström - Hilbert Group

Hilbert Group är ett kapitalförvaltningsbolag som grundades 2018 under namnet Hilbert Capital. Namnbytet återspeglar bolagets skifte från kapitalförvaltning till ett fullvärdigt investmentbolag med inriktning på digitala tillgångar.

Niclas Sandström, vd, presenterar bolaget på Micro Cap Invest.

Besök bolagets hemsida

Micro Cap Invest

Lady Luck Games grundades tidigt 2019. Med den perfekta blandningen av kreativa krafter, högteknologisk förmåga och solid affärskunskap har bolaget det som krävs för att bygga en framgångsrik spelstudio.

Julian Borg-Barthet presenterar Lady Luck Games på Micro Cap Invest.

Besök bolagets hemsida

Karin Dahllöf - Monivent

ANNONS

Monivent är ett ungt medtechbolag som är dedikerat till att utveckla vården för nyfödda som behöver andningshjälp kort efter födseln. Bolaget bildades 2013  och idén till tekniken föddes ur grundarnas egna erfarenheter från neonatalvården.

Karin Dahllöf, vd, presenterar Monivent på Micro Cap invest.

Besök bolagets hemsida

Ludwig Pettersson - SaveLendSaveLend är ett fintech-bolag med cirka 60 anställda och kontor i Sverige, Finland och Polen. Bolaget erbjuder privatpersoner och företag möjligheten att kunna investera i P2P-lån. På så vis kan investerare sprida risken med möjlighet till stabil avkastning.

Ludwig Pettersson, vd, presenterar SaveLend på Micro Cap Invest.

Besök bolagets hemsida

Eric De Basso - Wicket Gaming

Wicket Gaming är en svensk utvecklare av  mobilspel. Bolaget har ett erfaret team med  med djupgående kunskaper om gratisspel, den dominanta affärsidén på appmarknaden. Företagets kommande spel, Cricket Manager, fokuserar på världens näst största sport och är väl positionerat mot en marknad med gigantisk outnyttjad potential.

Eric De Basso, vd, presenterar Wicket Gaming på Micro Cap Invest.

Besök bolagets hemsida

ANNONS

Hur går det till?

Micro Cap Invest är en livesänd investerarträff som äger rum den 12:e maj med start klockan 13:00.

För att delta, tryck på knappen för Anmälan och anmäla dig. När du fyllt i dina uppgifter får du din kostnadsfria biljett i din e-post.

I det mail som du får från oss med biljetten inför investerarträffen kommer det även att finnas instruktioner för hur du hittar och ansluter dig till livesändningen.

Schema

12:55 – Introduktion

13:00 – 13:30 Hilbert Group

13:45 – 14:15 Wicket Gaming

ANNONS

14:30 – 15:00 Monivent

15:15 – 15:45 SaveLend

16:00 – 16:30 Aprendere Skolor

16:45 – 17:15 Lucky Games

Frågor?

Någon fråga om Micro Cap Invest? Eller har du någon fråga som du vill att vi lyfter till bolagen som presenterar? Skriv till event@dagensps.se.

Under livesändningen kommer det även finnas möjlighet att ställa frågor live till bolagen.

ANNONS
ANNONS

Senaste nytt

ANNONS