Dagens PS
Detta är en sponsrad artikel

Kan din smartphone göra så här?

Samsung Galaxy Z Flip 4 är en vikbar mobil som rymmer både mini-laptop och kamera, för att bara nämna några av funktionerna. (Foto: Samsung)
ANNONS / SPONSRAD
ANNONS / SPONSRAD
Uppdaterad: 13 dec. 2022Publicerad: 13 dec. 2022

Här är några av fördelarna med Samsungs vikbara Galaxy Z Flip 4 – som kan göra dina vänner och kollegor gröna av avund.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

  • Fånga uppmärksamhet – bara genom att ställa fram den

Vem behöver ett stativ för selfien eller videosamtalet? Placera din Galazy Z Flip 4 på bordet i fikarummet och se hur designen drar blickarna till sig.

I flexläget styr du telefonen via handsignaler eller röstkommandon – genom att vinka till den eller säga nyckelord som “smile” eller “cheese”. Att ta en bra gruppbild har sällan varit enklare.

  • Låt den du fotograferar posera med stil

Vill du visa vännerna från deras bästa sida? Med Galaxy Z Flip 4 går det att ta selfies från telefonens framsida – så att alla i sällskapet kan se hur bilden kommer att bli.

  • Smidigare – utan att vara mindre

I en tid då många smartphones tar allt större plats i fickan så går Galaxy Z Flip 4 mot strömmen.

Ihopfälld är den smidig att bära med sig, men när du fäller ut den får du ändå alla fördelar av en stor 6,7 tums skärm med 120 hz uppdateringsfrekvens.

ANNONS

Eftersom den också är vattentät enligt IPX8-standard* blir Galaxy Z Flip 4 en praktisk följeslagare under många äventyr.

  • En kamera som kan mäta sig med de bästa

Galaxy Z Flip 4 gör inte heller avkall på kamerakvaliteten trots den smidiga storleken.

Du får en kamera som motsvarar den i Samsungs premiummodeller, vilket betyder att dina bilder får ett brett dynamiskt omfång med hög detaljrikedom.

  • Förvandlas till en ”mini-laptop”

När Galaxy Z Flip 4 är i flexläge kan du splitta skärmarna så att den nedre delen blir en touchscreen eller ett tangentbord.

Du får i princip en mini-laptop där du kan läsa och svara på mail eller sköta andra viktiga uppgifter på språng. Multitasking på riktigt!

Det här är bara några av funktionerna i Galaxy Z Flip 4.

ANNONS

Vill du också ha en smartphone som klarar det här och mer?

Läs allt om Galaxy Z Flip 4 här! 

Du kanske även är intresserad av: Så delar du bilder utan att tumma på kvaliteten

* IPX8 är baserad på testförhållanden för nedsänkning i upp till 1,5 meter sötvatten i upp till 30 minuter. Rekommenderas inte för strand- eller poolanvändning. Ej dammbeständig.

ANNONS / SPONSRAD
ANNONS / SPONSRAD

Detta är en artikel publicerad på uppdrag av en sponsor. Innehållet i dessa artiklar reflekterar inte Dagens PS eller redaktionens åsikter.

ANNONS / SPONSRAD
ANNONS / SPONSRAD

Detta är en artikel publicerad på uppdrag av en sponsor. Innehållet i dessa artiklar reflekterar inte Dagens PS eller redaktionens åsikter.

ANNONS
ANNONS

Senaste nytt

ANNONS