Detta är en sponsrad artikel

Innovationerna som förändrar städningen – för alltid

Uppdaterad: 15 sep. 2023Publicerad: 15 sep. 2023

Mindre städning men renare hem. Låter det omöjligt? Så här kan det bli verkligt – tack vare funktionerna i nya Dyson V15s Detect Submarine.

ANNONS
ANNONS

Hur ofta dammsuger du ditt hem? Enligt Dyson lägger snittpersonen ungefär 25 minuter i veckan – eller 65 timmar per år – på att få en dammfri bostad. Men ofta räcker det inte med bara dammsugning för att få ett skimrande rent golv. Du måste även dra fram golvmoppen, något som tar ytterligare timmar av din värdefulla tid, som du hellre skulle lägga på något roligare.

Därför är innovationerna i Dysons nya modell V15s Detect Submarine en god nyhet för de som gillar hemfrid men helst rengör så sällan som möjligt. Här är tre funktioner som ger en effektivare städning än någonsin.

Munstycke som upptäcker osynligt damm

Dysons Optic Fluffy-munstycke har ett riktat grönt ljusblad som avslöjar damm du inte kan se med blotta ögat. Kombinerat med Piezo-sensorn i V15s Detect Submarine, som räknar varje liten dammpartikel, kan du bevittna resultatet med egna ögon.

ANNONS
ANNONS

Två-i-en-städning – med inbyggd golvmopp

Nu behöver du inte längre gå två varv över golvet när du städar. V15s Detect Submarine är Dysons första dammsugare med ett inbyggt moppningsmunstycke. Samtidigt som allt befintligt damm sugs upp får du ett nymoppat golv. Dessutom har munstycket två vattenbehållare – en med rent och en med använt vatten – för bästa möjliga resultat. 

Ta hand om tappat hår – effektivt

Har du husdjur, eller är det kanske ditt eget hår som trasslar in sig i dammsugarens munstycke? Dyson har med den senaste modellen löst det problemet genom en ny antitrassel-teknik. Det konformade ”Hair Screw”-verktyget tar effektivt upp både korta och långa hårstrån och ger dina möbler ett nytt, hårfritt liv utan problem. 

Vill du läsa mer om V15s Detect Submarine, och hur den kan göra din vardag smidigare? Klicka här! 

ANNONS
ANNONS
ANNONS / SPONSRAD
ANNONS / SPONSRAD

Detta är en artikel publicerad på uppdrag av en sponsor. Innehållet i dessa artiklar reflekterar inte Dagens PS eller redaktionens åsikter.

ANNONS / SPONSRAD
ANNONS / SPONSRAD

Detta är en artikel publicerad på uppdrag av en sponsor. Innehållet i dessa artiklar reflekterar inte Dagens PS eller redaktionens åsikter.

ANNONS
ANNONS