Detta är en sponsrad artikel

Samsungs nya flaggskepp: Neo QLED 8K

Uppdaterad: 17 feb. 2022Publicerad: 16 juni 2021
Samsung TV
Neo QLED 8K finns från 55” för de som vill uppleva teknologin i mindre skala – till en maffig 85-tumsskärm som ger biokänsla direkt i vardagsrummet.

Nya klivet i tekniken ger en helt unik upplevelse i TV-soffan. 

ANNONS
ANNONS

Ställer du höga krav på din TV, oavsett om du njuter av favoritfilmen, en ny spännande serie eller följer laget i ditt hjärta när de kämpar för ännu en titel? Då har du förmodligen koll på de senaste årens utveckling inom TV-teknik.

Neo QLED 8K

Nu flyttas gränserna för vad en TV egentligen är och klarar av återigen, när Samsung introducerar Neo QLED 8K.

“Jämfört med QLED, där bilden styrdes av ett hundratal lampor, så styrs skärmen i en Neo QLED av tusentals lampor”,  säger Tommy Nilsson, ansvarig för TV och ljud på Samsung i Sverige och Norden.

Så vad kan du förvänta dig när du tittar på en Neo QLED 8K?

• Knivskarpa detaljer i alla ljusförhållanden. Quantum Matrix-tekniken, med de tusentals ljuspunkterna, styr ljuset med mycket stor precision, och begränsar oönskad ljusspridning. Du får känslan av en perfekt upplyst teaterföreställning – hemma i vardagsrummet.

Läs mer om Samsungs Neo QLED 8K här!

• 8K-effekt – oavsett källmaterial. Via AI-teknik skalas bildkvaliteten upp till 8K, och drar nytta av skärmens fantastiska egenskaper, vad du än tittar på för tillfället.

• Maximal färgvolym och kontrast. Neo QLED-skärmarna levererar 100 procent färgvolym även i de ljusstarkaste scenerna, som under en skidtävling. Du ser varje liten detalj i favoritfilmen, särskilt i scener med både ljusa och mörka partier.

Samsungs infinity Screen

• Ljud som anpassar sig efter hemmet. Neo QLED är inte bara en fest för ögonen. Det dynamiska ljudsystemet följer objekten på skärmen när de flyttar sig, och ger en extra dimension till innehållet. TV:n analyserar ständigt omgivningen och kalibrerar ljudet efter förutsättningarna.

• Design som sticker ut – när du vill det. Samsungs Infinity Screen täcker 99 procent av bildytan, och ger en oförglömlig upplevelse när din TV är igång. När den är avstängd smälter den in på din vägg, och du slipper dessutom störande sladdhärvor eftersom Neo QLED 8K får både ström och data genom en enda transparent kabel.

• En storlek som passar alla. Neo QLED 8K finns från 55” för de som vill uppleva teknologin i mindre skala – till en maffig 85-tumsskärm som ger biokänsla direkt i vardagsrummet.

• Garanti mot inbränning. Eftersom QLED-teknologin är naturligt resistent mot inbränningar erbjuder Samsung tio års inbränningsgaranti, som du kan ta del av om du registrerar din TV senast 90 dagar efter köp.

”Neo QLED 8K är den bästa TV-teknologin man kan ha just nu, en perfekt kombination av design och teknik. Resultatet blir en bild som är så nära verkligheten man kan komma idag”, säger Tommy Nilsson.

Läs mer om Neo QLED 8K och Samsungs breda modellutbud här!

Läs även: TV:n som fixar stämningen på uteplatsen – året runt

ANNONS
ANNONS
ANNONS / SPONSRAD
ANNONS / SPONSRAD

Detta är en artikel publicerad på uppdrag av en sponsor. Innehållet i dessa artiklar reflekterar inte Dagens PS eller redaktionens åsikter.

ANNONS / SPONSRAD
ANNONS / SPONSRAD

Detta är en artikel publicerad på uppdrag av en sponsor. Innehållet i dessa artiklar reflekterar inte Dagens PS eller redaktionens åsikter.