Nu finns den här vackra etagelägenheten med underbara detaljer till salu. Läs mäklarens beskrivning nedan. 

Vardagsrum, Matplats, Fönster
Från vardagsrummets stora fönster är det utsikt mot Kristinedals odlingslotter. (Foto: Alvhem)

Social, lyxig etagelägenhet med fina detaljer som takrosett, vackra golv, ett lyxigt kök med mera och allt detta i en av Strömmansbergs bästa föreningar med bland annat övernattningsrum och gym.

Sovrum, Takbjälkar, Säng
Sovrummet har vackra takbjälkar och fina färger. (Foto: Alvhem)

I hallen har en vägg tagits ner för att ge rum för trappan upp till övervåningen, vilket öppnar upp och binder samman kök-hall-rum. Det blir en naturligt social lägenhet med ett härligt kök, en köksö att hänga vid – och vinkyl finns naturligtvis! Föreningen disponerar två källarförråd och tvättstugan ligger i samma trapphus.

Kök, Köksö, Fönster
Köket är en riktig dröm med köksö och skåp hela vägen upp till tak. (Foto: Alvhem)

Föreningen är från 1926 och huset är ett av de vackraste i området. Föreningen har en öppen, kullerstensbelagd gård omgiven av grönska och sommartid ställer föreningen ut sommarmöbler längs hela huset. Atmosfären är både trivsam och pittoresk. Föreningen har genom åren skött sitt underhåll föredömligt och nu senast har de installerat solpaneler på taket.

ANNONS
ANNONS
Trädgård, Bord, Hus
På somrarna ställer föreningen upp möbler längs hela huset och de har nyligen installerat solpanel på taket. (Foto: Alvhem)

Strömmensberg är en lugn idyll med närhet till såväl innerstad (buss och spårvagn ligger några minuter bort) som natur med Skatås och Delsjön en promenad eller cykeltur bort.

Besök bostaden här.