Mor och son vräks efter att ha vägrat släppa in sin hyresvärd – hävdade att bostadsbolaget arbetade för Pentagon och Mossad.

ANNONS

Hyresvärden, Poseidon, gjorde enligt tidningen Hem & Hyra fyra försök att komma in i de två lägenheterna där mor och son bor i samma trapphus.

Hovrätten slog även fast i en dom att bostadsbolaget har rätt att besiktiga lägenheterna och byta lås.

Både mor och son satte sig dock på tvären och sonen tejpade upp hyresvärdens brev om tillträde till lägenheten på ytterdörren och skrev: ”Vänta svar K.M Kungen. Vi behöver inte renovering och låsbyte”.

Det här blev droppen och hyresvärden sade upp deras hyreskontrakt och tog saken till hyresnämnden, som dömde till bostadsbolagets fördel och fastställde att mor och son skulle vräkas.

Infiltrerad av Pentagon och Mossad

Under förhandlingen i hyresnämnden infann sig ingen av dem. Däremot skrev de ett brev och påpekade att hyresvärden är infiltrerad av agenter från både Pentagon och israeliska Mossad vars uppgift bland annat är att installera spionutrustning i lägenheter och skapa ett dödligt vapen med el-lasersikte.

Mor och son överklagade hyresnämndens vräkningsbeslut till hovrätten, men fick avslag.

ANNONS
ANNONS

I artikeln framgår det inte om sociala myndigheter kopplats in för att hjälpa den nu vräkta mamman och hennes son, som enligt Hem & Hyra bott i sina lägenheter i 20 respektive 16 år.

Läs även: Vanvårdade sin bostad – får betala 800 000 kronor [Dagens PS]