170.000 kronor i månaden kostar prinsessan Madeleines och Chris O’Neils lyxvåning i anrika Knightsbridge i London.

Det skriver Expressen på onsdagen efter att ha tagit del av lyxbostadens planlösning. Enligt tidningen består fastigheten av tre våningar på sammanlagt 250 kvadratmeter och bostaden rymmer bland annat tre sovrum. Lägenheten är belägen i fashionabla London-stadsdelen Knighsbridge där prinsessparet delar omgivning med exklusiva butiker som Harvey Nichols och Harrods, ambassader och några av metropolens dyraste hotell.

Peter Taylor, på mäklarfirman Maskells, berättar att området är ”ett av världens dyraste” och att det rymmer många från den internationella eliten. Enligt Expressens uppgifter kostade fastigheten för några år sedan motsvarande 170.000 kronor per månad att hyra, räknat med dagens kurs.

”Det är ingenting som jag har kännedom om. Det är helt och hållet en privat bostad som de har i London och som inte har någonting med kungliga hovstaterna att göra, det är en helt privat bostad.”, säger Hovets informationschef Margareta Thorgren till Expressen.

ANNONS
ANNONS

I artikeln framgår det att prinsessan Madeleine och Chris O’Neil varit bosatta i London sedan 2015 där paret i dag lever ett relativt anonymt liv med barnen Leonore, 3 och Nicolas, 2.