25-åriga Isabella Löwengrip, som är hennes riktiga namn, blev snabbt en av landets största bloggare och hennes blogg är fortfarande omåttligt populär.

ANNONS

I sitt senaste blogginlägg från i går, torsdag, berättar bloggstjärnan om en händelse som fick henne att fundera över livssituationen. Hon skulle bara parkera bilen i garaget när allt höll på att brista för att det blev trångt om parkeringsutrymmet.

”I vanliga fall bryr jag mig aldrig om småsaker men idag var jag nära att börja lipa på grund av garage-situationen. När jag sedan körde bilen hem så började det blixtra runt ögonen så jag var helt säker på att jag hade en polis som blinkade bakom mig men hjärnan spelade mig ett spratt. Fruktansvärt obehagligt”, berättar Blodinbella.

Hon förklarar att hon inte har ett särskilt stressigt jobb men att hjärnan praktiskt taget är i farten och arbetar dygnet runt.

”Jag har vaknat upp under nätterna för att anteckna saker, jag kom på ideér konstant, jag går runt och funderar kring beslut som ska tas, inlägg som ska skrivas, mail som ska mailas, anställda som ska känna sig inspirerande.”

Nu känner hon, skriver hon, att det är dags att återfå balansen. Hon har fått ett ”varningstecken från kroppen” som visar att hon måste bli bättre på att sätta gränser, framhåller hon.

ANNONS
ANNONS

LÄS MER: ”Dags för balans” [Blondinbella] ›