Tech-bolaget Ingrid tar in 12,25 miljoner kronor i nytt kapital. Målet är att förbättra frakten för kunderna för att e-handeln ska vinna ny mark.

E-handeln växer och därmed ställs också nya krav på e-handlarna. Tech-bolaget Ingrid vill förbättra fraktupplevelsen för kunderna för att kompensera för den förlorade känslan av att köpa något fysiskt i butik. De dåliga upplevelserna med fraktleveranser ska upphöra.

”Vår vision är att göra shopping online lika enkelt som det brukade vara i affären. Hittills har frakt varit ett hinder i upplevelsen. Med Ingrid vill vi ta bort konsumenternas ångest och e-handlarnas krångel. Det Klarna gjort för betalningar vill vi göra för frakt och vi ser fram emot att göra det tillsammans med blq invest”, säger bolagets grundare Piotr Zaleski till Dagens Handel.

När kunden checkar ut med sitt köp ska frakten individanpassas. Det här ska förenkla köpprocessen och skapa bättre marginaler för företagen.

ANNONS
ANNONS

Nu tar företaget in 12,25 miljarder kronor från riskkapitalbolaget Blq Invest (Building Legacy Quota) för att öka sina chanser att revolutionera frakten hos e-handeln, enligt Dagens Handel.