Marcus Birro sammanfattar veckan med pappaliv, begagnade bilar, valaffischer, Ikea och flygkaos.

ANNONS

Värmen återkom i mitten av veckan. Den blytunga, kvava värmen var tillbaka. Det känns som att springa i slowmotion under löprundorna.

Veckan har handlat en del om att SAS lockar fler resenärer trots kaoset.

I Italien drar semestrarna igång i augusti. I Sverige är den här tiden ett slags limbo. Man är fortfarande kvar i semester-tänket men hjärnan börjar långsamt vrida sig mot arbete och tider igen.

Här i Sverige slår marknaden med begagnade dieselbilar nya rekord.

Valrörelsen är en spännande tid. Den bedrivs på sina håll som om det vore 1976. Till och med SVT hade som rubrik under nyhetssändningarna att i dag fredag är det premiär på…(trumvirvel)…valaffischerna!

Som en slags rest från den mediala stenåldern reser sig valaffischerna, som urnor från en förgången tid.

Vi har också rapporterat att Ikea öppnar sitt första varuhus i Indien.

ANNONS
ANNONS

Den här sommaren har jag försökt både vara pappa åt lediga barn och arbetat heltid. Det är kanske inget jag rekommenderar till alla men att älska sitt jobb underlättar onekligen. Men visst får man trixa en del. Men detta är ju en relativt ny manlig egenskap, att foga ihop privatliv med yrkesliv, så jag ska inte gråta ut. Jag gör vad som krävs för att vara en god skribent och en bra farsa. Jag misslyckas så klart (det ingår i våra villkor) men jag försöker lära mig av varje misslyckande.

Nu önskar jag alla en fridfull helg.