Dagens PS

Trijo lanserar tjänst för automatiskt bitcoin-sparande

Automatiskt sparande i kryptovalutor är en ny svensk tjänst.
Ny svensk tjänst gör det möjligt att spara automatiakt i kryptovalutor. (Foto: Unsplash)
Malin Beeck
Malin Beeck
Uppdaterad: 15 sep. 2021Publicerad: 15 sep. 2021

Trijo blir den första svenska aktören som lanserar en tjänst för automatiskt sparande i bitcoin, skriver Breakit. Tjänsten heter Crypto Autopilot och ska kunna möjliggöra återkommande insättningar. 

IT-bolaget Arcane Cryptos dotterbolag Ijort Invest (Trijo) har lanserat en tjänst för automatiskt sparande i bitcoin, ethereum och litecoin, skriver Breakit.

Trijos vd säger själv i ett pressmeddelande att företaget är först ut med en sådan tjänst i Sverige.

“Trijo Autopilot är utan tvekan det som har efterfrågats mest av våra kunder, så därför är det extra kul att vi nu kan lansera detta. Vi har höga förväntningar på tjänstens genomslag och räknar med att en betydande del av våra kunder kommer att använda sig av den”, kommenterar Totte Löfström, vd för Trijo.

Totte Löfström skriver också i pressmeddelandet att många kryptoinvesterare som i dag har valt att använda andra plattformar för sin vanliga handel, kommer att söka sig till Trijo för att använda denna tjänst i stället.

Under tisdagen meddelades även att norska kryptomäklaren Kaupang, som också ägs av Arcane Crypto, har lanserat en tjänst för automatiskt sparande i kryptovalutor.

Läs också:

Facebook lanserar kryptoplånbok i år
Statistik: Länderna där kryptovalutor används mest

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Senaste nytt

ANNONS