Dagens PS

Västra Hamnen Corporate Finance: Aktie och bolagsfakta

Västra Hamnen Corporate Finance är ett företag verksamt inom finansbranschen. Bolaget erbjuder finansiella tjänster och rådgivning inom företagsfinansiering och kapitalanskaffning i Sverige och Danmark. Bolaget är sedan 2022 listade på First North Stockholm. 

Kursgraf Västra Hamnen Corporate Finance

ANNONS
ANNONS

Bolagets huvudsakliga produkt och tjänst är att bistå företag med kapitalanskaffning och företagsfinansiering. Detta inkluderar att hjälpa företag att hitta investerare, genomföra kapitalutökningar och arrangera finansiella transaktioner för företagsförvärv eller fusioner. De erbjuder skräddarsydda lösningar som passar de unika behoven hos varje företag de samarbetar med.

Utöver detta erbjduer Västra Hamnen även andra tjänster. De arbetar som “Certified Adviser“ och erbjuder även tjänsten Marknadsfokus, vilken omfattar uppdragsanalyser. Dessa innebär att en aktieanalys genomförs av små och medelstora bolag för att bidra till ökad omsättning i aktien genom att öka investerarnas kännedom. 

Under de senaste tio åren har Västra Hamnen Corporate Finance rådgivit vid transaktioner i Sverige och Danmark för  cirka 4 miljarder kronor. Detta inkluderar försäljning av företag, men även börsnoteringar och kapitalförvärv inom offentlig och privat sektor. 

Bolaget grundades 2005 och har idag sitt huvudkontor i Stockholm. Västra Hamnen Corporate Finances heter Oscar Ahlgren, och deras styrelseordförande heter Johan Kjell. 

Du kan läsa mer om dem här: https://www.vhcorp.se

ANNONS
ANNONS
ANNONS
ANNONS