Dagens PS

INVISIO: Aktie och bolagsfakta

Invisio
Foto: Invisio

INVISIO är ett företag specialiserat på avancerade kommunikations- och hörselskyddssystem för professionella användare inom försvar, räddningstjänst och andra krävande miljöer. Företaget fokuserar på att utveckla och tillverka innovativa lösningar som förbättrar kommunikationen och  skyddar hörseln för användarna.

Kursgraf INVISIO

ANNONS
ANNONS

Kristallklar kommunikation

INVISIOs kommunikationssystem möjliggör kristallklar kommunikation även i bullriga och farliga miljöer, vilket hjälper användare att kommunicera effektivt och säkert under olika operationer och uppdrag. Deras hörselskyddssystem skyddar användarens hörsel genom att filtrera bort skadliga ljud samtidigt som de tillåter viktig omgivningsinformation att nå användaren.

INVISIO grundades år 1999 och har sedan dess utvecklats till en ledande aktör inom sitt område. Företaget har haft en stark tillväxt och har byggt upp en betydande expertis och teknisk kompetens inom kommunikation och hörselskyddsteknik.

INVISIO har kontinuerligt investerat i forskning och utveckling för att driva innovation och förbättra sina produkter. 

Teknisk analys INVISIO

Teknisk analys fokuserar på rörelser i aktiehandeln för att avgöra om en aktie är köpvärd eller inte.

Läs mer om teknisk analys här.

Kunder över hela världen

INVISIO har en global närvaro och levererar sina produkter och lösningar till kunder över hela världen. De har etablerat samarbeten och partnerskap med försvarsmakter, räddningstjänster och andra professionella organisationer i olika länder. Företaget har kontor och försäljningsrepresentation i flera länder, inklusive Sverige, USA, Storbritannien, Tyskland, Frankrike och Australien. Genom sitt nätverk av distributörer och återförsäljare når INVISIO ut till kunder och användare i olika geografiska regioner.

INVISIO erbjuder en omfattande produktportfölj som omfattar avancerade kommunikations- och hörselskyddssystem. Deras produkter inkluderar taktiska hörselskydd, in-ear kommunikationsenheter, headsets och tillbehör. Deras kommunikationssystem och headsets möjliggör trådlös och säker kommunikation i realtid, även i extrema och bullriga miljöer. Dessa produkter är utformade för att vara ergonomiska, robusta och enkla att använda.

INVISIOs hörselskyddssystem är utrustade med avancerad teknik för att skydda användarens hörsel samtidigt som de tillåter en naturlig och klar uppfattning av ljud och röster i omgivningen.

Läs mer på deras hemsida här.

ANNONS
ANNONS
ANNONS
ANNONS