Dagens PS

Enorama Pharma: Aktie och bolagsfakta

Enorama Pharma AB är ett svenskt läkemedelsbolag med tyngdpunkt på Life Science. De är specialiserade på utveckling och tillverkning av konsumentvänliga medicinska tuggummin, innovativa nikotinersättningsprodukter och medicinsk cannabis. Bolaget grundades 2006 och är sedan 2016 börsnoterat på Nasdaq First North Growth Market Stockholm. 

Kursgraf Enorama Pharma

ANNONS
ANNONS

Företaget har fokus på att bli en ledande global leverantör av medicinska tuggummin genom sin ChewMed®-teknologi. De arbetar främst som ett B2B-företag och deras produkter säljs till läkemedelsföretag, apoteksföretag och detaljhandelskedjor under Private Label.

De har även börjat utöka försäljningen under eget varumärke inom kategorin tobaksfritt, vitt snus. Dessa produkter är tobaksfria och erbjuder nikotin på ett säkert sätt. De används som alternativ till traditionellt snus eller rökning och kan hjälpa rökare att övergå till nikotinfria alternativ.

Deras verksamhet fokuserar främst på Norden, men de har även en del försäljning som exporteras globalt. Genom sina partnerskap och samarbeten söker de aktivt licensieringspartners och distributörer för sina produkter. 

Bolaget har sitt huvudkontor i Malmö. VD för Enorama Pharma är Annette Agerskov. Anders Ermén agerar styrelseordförande. 

Läs mer på deras hemsida här: https://www.enorama.se/

ANNONS
ANNONS
ANNONS
ANNONS