Dagens PS

Easyfill B: Aktie och bolagsfakta

Easyfill
Easyfill är ett företag inom hyllösningar. (Bild: Easyfill)

Easyfill är ett svenskt företag som specialiserar sig på innovativa och användarvänliga hyllösningar avsedda att effektivisera påfyllningen av varor i butik. De utvecklar och tillverkar smarta produkter och system för att effektivisera och förenkla hanteringen av produkter, och skapar en smidigare och mer hållbar process för matbutiker. 

Kursgraf Easyfill B

ANNONS
ANNONS

Ledande aktör inom sin bransch

Bolaget grundades år 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en ledande aktör inom sin bransch. Företaget startades med visionen att revolutionera butiker och förvarandet av varor genom innovativa lösningar. Genom åren har de kontinuerligt utvecklat och förbättrat sina produkter för att möta marknadens behov och krav.

De har expanderat sin närvaro internationellt och har etablerat sig på flera marknader runt om i världen, men särskilt i Sverige, Tyskland och Storbritannien.  De har partnerskap och distributörsnätverk i olika länder för att kunna erbjuda sina produkter globalt. Genom sin globala närvaro kan de nå ut till en bredare kundbas och möta behoven och kraven från olika marknader.

TurnLoader, RotoShelf och ColdFront

Easyfill erbjuder en mångsidig produktportfölj inom livsmedelsindustrin. Deras sortiment inkluderar innovativa lösningar för att butiker enklare ska kunna förvara och erbjuda produkter, och några av deras patenterade lösningar inkluderas: TurnLoader, RotoShelf och ColdFront. 

Teknisk analys Easyfill B

Teknisk analys fokuserar på rörelser i aktiehandeln för att avgöra om en aktie är köpvärd eller inte.

Läs mer om teknisk analys här.

Nyckelpersoner

Bolagets huvudkontor ligger i Bräcke, Sverige, och deras aktier säljs på Stockholmsbörsens Spotlight Stock Market. EasyFills VD heter Tobias Sjölander, och deras styrelseordförande heter Richard Bagge.

Läs mer på deras hemsida här.

ANNONS
ANNONS
ANNONS
ANNONS